Компанија Робот – отворење новог продајног центра као помоћ грађанима

Компанија Робот богатија је за још један продајни центар. Како сазнајемо, Робот је 20.03.2020.године у мјесту Матузићи Добој-Југ отворио нову трговину на 6 000 м2, те запослио 80 нових радника.

BUKA portal / 24. март 2020

Foto: Ilustracija

 

Компанија Робот богатија је за још један продајни центар. Како сазнајемо, Робот је 20.03.2020.године у мјесту Матузићи Добој-Југ отворио нову трговину на 6 000 м2, те запослио 80 нових радника.

‘’Иако смо планирали одгодити отворење нашег новог продајног центра због тренутних дешавања у земљи и регији, одлучили смо супротно. Одустали смо од многобројних  активности које су првобитно планиране, онемогућили било каква масовна окупљања, те организовали пут до сигурне куповине. Сматрамо да је у овом моменту најпотребније нашим грађанима обезбиједити довољне количине основних животних производа, које су ових дана у дефициту, те им на тај начин олакшати и дати могућност куповине. При томе запослено је нових 80 радника, што је у овим моментима за Добој-Југ охрабрујућа ситуација. Како је трговина обезбијеђена довољним количинама свих роба, на овај начин смо дјеломично умирили грађане и обезбиједили њихове потребе, а све у циљу смањења паничне ситуације у земљи. Трудимо се обезбиједити довољне количине свих роба и у осталим трговинама, како би се куповина одвијала несметано.

Уложили смо све своје ресурсе у рјешавању тренутних препрека, те се надамо да ћемо заједно превазићи новонасталу ситуацију. Напомињемо да се роба и даље испоручује према редовним испорукама, дефицитарна роба долази спорије у ограниченим количинама због дужег задржавања на граничним прелазима, што је уједно и једини разлог кашњења таквих врста производа у свим трговинама, али разлога за панику нема.

Максимална посвећеност купцима, брига о радницима, ниске цијене у кључним моментима, само су неки од показатеља друштвено одговорне позиције и улоге овог домаћег трговачког ланца. Важно је знати на кога можемо рачунати у тешким тренуцима, компанија Робот је засигурно једна од њих.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.