КОМШИЈЕ ТВРДЕ ДА ШКОЛА МИКЕ АЛЕКСИЋА И ДАЉЕ РАДИ: Дјеца су синоћ била у учионици, уклоњен натпис са интерфона?

"ШКОЛА" РЕГИСТРОВАНА КАО ПРОДУКЦИЈСКА КУЋА

BUKA portal / 21. јануар 2021

Школа глуме "Ствар срца" одржала је јуче час без обзира на то што се њен власник и предавач Мирослав Мика Алексић налази у притвору пошто га је више ученица на челу са Миленом Радуловић (25) и Ивом Илинчић (24) оптужило за сексуално злостављање.

То тврде станари зграде у Улици кнеза Михаила 19 где се налази Алексићева школа.
Ипак, на интерфону на улазу у зграду више не стоји натпис "Ствар срца", просторије у којима се налази школа јутрос су биле закључане, док је мобилни телефон који је остављен као званични контакт ове установе недоступан. Такође, на фиксни телефон Алексићеве школе глуме нико се није јављао.

Зид ћутања у Микиној школи
Информација да је јуче, без обзира на све, одржан час глуме у школи "Ствар срца" откривена је када је једна од корисница друштвених мрежа написала да ће њено дете наставити и даље да иде у ту школу. Убрзо је она због одјека и обрисала тај твит, али готово сви медији у земљи су наставили да истражују да ли школа и даље ради или не.

Тако је новинарка јутарњег програма на К1 телевизији објавила да су према њеним сазнањима јуче у 18 сати одржани редовни часови у школи глуме "Ствар срца" и да су заказани и за данас.

Занимљиво да је мало ко од станара у згради где се налази Алексићева школа желео да прокоментарише ову информацију.

"Овде је у последња два дана било више од 100 људи. Колико знам деца су била у школи синоћ, а биће и данас", рекао је један од станара.

Многи су се питали како је могуће да школа ради пошто је Алексић у притвору, али то је могуће јер у школи има више предавача.

"Ствар срца" регистрована као продукцијска кућа, не као школа
Иначе, фирма "Ствар срца" регистрована је 19. јула 2004. године, као продукцијска кућа, друштво са ограниченом одговорношћу, са адресом у Улици проте Матеје 44 на Врачару. 

Мирослав Мика Алексић налази се у тридесетодневном притвору, а глумица Милена Радуловић која га је прва оптужила за сексуално злостављање данас је дала исказ у Вишем суду.

(Блиц)
 


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.