Концерт дуа “Аqуарел” у Арт дворишту Банског двора

У Арт дворишту Банског двора 15. августа 2019. године (четвртак) у 21.00 час одржаће се концерт музичког дуа “Аqуарел”.

BUKA portal / 14. август 2019

 

Музички дуо “Аqуарел” званично је основан у јуну 2018. године. До тада су вокални солиста Немања Лакић и гитариста Стефан Тешановић без публике покушавали да оживе старе америчке и бразилске класике, те створе свој израз ових музичких ремек - дјела.

-Велика је част свирати под насловом  ,,КОНЦЕРТ'', а посебно ако све треба да се деси у простору попут ,,Арт дворишта" које одише шармом и лежерношћу. Простор је као и публика, веома битан, јер и он инспирише, а у Арт дворишту се ствара интиман однос публике и извођача што је увијек посебан осјећај - казао је вокалани солиста Немања Лакић.

На наступима “Аqуарела” посјетиоци имају прилику да уживају у композицијама иза којих стоје Франк Синатра, Јоã Гилберт, Деан Мартин, Цхат Бакер, А.Ц.Јобим које, како они кажу, изводе у двије боје. Гост вечери биће виолиниста Славен Бајић.

-Окосница репертоара су, вјерујем, свима познати джез класици, а уз њих, на наш ризик и неки не тако популарни, можда заборављени класици, које ћемо нашом енергијом предати публици на усвајање, надамо се - додао је Лакић.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.