Конкурс за посао: Буди дио Бука магазина

Бука повећава свој новинарски тим. Можда баш ти можеш постати дио једног од најпопуларнијих медија у земљи.

BUKA portal / 22. мај 2019

 

Потребан нам је већи број сарадника/ца, који би радили са нама у редакцији БУКЕ, сарађивали и писали новинарске чланке, радили ауторске емисије на радио станици БУКА, сарађивали на продукцији ТВ емисије, а на теме друштвене и политичке стварности. У питању је сараднички однос са могућношћу сталног запослења.

Редакција Буке је смјештена у Бањалуци тако да предност имају кандидати који могу обављати новинарску дјелатност са нама у редакцији на свакодневној бази. То не искључује сараднике из других градова.

Ако мислиш да си особа за овај посао, ако имаш искуства или га желиш стећи, јави нам се и пошаљи своју биографију и размишљање зашто би радио/ла са нама на емаил:  букамагазин@гмаил.цом и бука@блиц.нет

Од потенцијалних кандидата, уз биографију, очекујемо минимално један новинарски чланак, један интервју, те један коментар на актуелну политичку тему по слободном избору. Без ових радова, сматраћамо пријаву непотпуном и неће бити узета у разматрање. 

Подсјећамо да у БУКА посебан акценат стављамо на теме које се тичу корупције, злоупотребе јавних функција и проневјере јавног новца, на локалном, али и на државном нивоу, манипулацију информацијама, те разне злоупотребе политике и политичког дјеловања.

Услови: компјутерска писменост, познавање енглеског језика, способност самосталног, као и тимског рада, добро сналажење у стресним ситуацијама, осјећај одговорности и иницијативе, динамичан приступ и посвећеност послу.

Предност имају кандидаткиње/кандидати са новинарским искуством и који показују висок степен друштвеног активизма. 

Истовремено тражимо и особу за продају маркетиншког простора за портал БУКА. 

Рок за пријављивање је отворен до испуњења капацитета организације за планирани број нових сарадника.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.