Кулдија: Наложена обдукција беживотних тијела пронађених у хотелу 'Алем'

Кулдија је казала како о идентитету особа и њиховим иницијалима не може сада говорити јер је потребно прво обавијестити породице.

BUKA portal / 12. јул 2019

 

Завршен је увиђај након проналаска два беживотна тијела у хотелу у улици Пут Младих муслимана у сарајевском насељу Враца којим је утврђено да су повреде нанесене ватреним оружјем и да се ради о убиству и самоубиству, потврдила је Фени начелница Одјељења за односе с јавношћу Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Сувада Кулдија.

Нагласила је да је тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево наложио додатна вјештачења и обдукцију оба беживотна тијела.

Кулдија је казала како о идентитету особа и њиховим иницијалима не може сада говорити јер је потребно прво обавијестити породице.

Подсјетила је да је оперативни дежурни МУП-а КС јучер у 10.30 сати обавијештен да су у хотелу "Алем" у улици Пут Младих Муслимана, опћина Ново Сарајево, пронађена два беживотна тијела.

- Одмах су на лице мјеста изашли полицијски службеници који су потврдили да се ради о мушком и женском беживотном тијелу. Формирана је одмах увиђајна екипа којом је руководио тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево - казала је Кулдија.


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.