Лабораторија за експерименталну психологију, предавања и изложбе

Поводом обиљежавања двије године рада Лабораторије за експерименталну психологију у Бањалуци одржаће се неколико манифестација.

BUKA portal / 15. мај 2019

 

Програм почиње данас са отварањем изложбе “Сусрет…” др Јована Савића. Др Савић је познат као аутор уджбеника за психологију и као један од оснивача  Одсјека за психологију. Изложба ће бити отворена од 15. до 31. маја, у просторији Лабораторије за експетименталну психологију, Филозофски факултет у Бањој Луци кабинет 118.

Сутра у 10.00 часова биће одржано предавање др Бојане Шкорц на тему “Психологија снова”. Др Шкорц долази са Факултета ликовних уметности у Београду са овом интересантном тематиком која већини нас буди интересовање, а о којој се мало прича. Предавање ће бити одржано на Филозофском факултету Универзитета у Бањој Луци у учионици 104.

 

 

Сутра у 17.00 часова планирано је и предавање др Ивана Рашковић на тему “Метаболизам града”. Др Рашковић са овом занимљивом темом долази са Архитектонског факултета у Београду. Предавање ће бити одржано у учионици 104 Филозофског факултета Универзитета у Бањој Луци.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.