Лана Биједић је три сата била у Чапљини, траг се затим изгубио

Мостар се данас опростити од Лане Биједић, мучки убијене двјевојке чије тијело је пронађено у недјељу у ријеци Студенчици код Љубушког.

BUKA portal / 10. октобар 2019

 

У међувремену, полиција подузима максималне напоре како би открила починитеља овога свирепог убојства, али још увијек немају много конкретних резултата.

Досадашња истрага је открила како се Лана није нашла са пријатељицом на кави како је рекла мајци када је напуштала свој дом у Мостару. Истражитељи сумњају да се Биједић нашла с неким мушкарцем којег је познавала. Јесу ли се нашли у Мостару или, пак, у Чапљини, у којој је, за сада се поуздано зна, била три сата и гдје јој се изгубио сигнал, тек се треба утврдити.

Чак се сумња како је Биједић убијена на другом мјесту јер су на тијелу примјетни знакови који говоре да ју је нетко вукао по тлу, а затим бацио у ријеку.

У истрагу су се укључили и припадници МУП-а Херцеговачко – неретванске жупаније. Провјеравају се све камере од Мостара до Чапљине на којима би се могло видјети ауто у којем би убијена дјевојка могла бити. Много је још питања око овога случаја. Истражитељи се надају како ће дио одговора добити у мобилном уређају којег је Биједић имала, а који је пронађен и послан на вјештаћење.

Он је овога тједна требала бити у Сарајеву на факултету, али живот је показао колико може бити окрутан и сиров. Јавност је видно узнемирена овим догађајем и сви очекују како ће ускоро бити пронађени конкретни трагови који ће истражитеље довести до злочинца.

Еро


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.