Љекари широм свијета помажу храбром дјечаку који је спасио сестру од пса и остао без пола лица

Дечак Бриджер Волкер (6) којег је угризао пас док је спасавао сестру, све више се опоравља захваљујући тиму реномираних лекара

BUKA portal / 13. јануар 2021

 

Дечак Бриджер Волкер (6) којег је угризао пас док је спасавао сестру, све више се опоравља захваљујући тиму реномираних лекара који су се добровољно пријавили да му среде ожиљке на лицу након што су чули његову инспиративну причу. Дечак је тог кобног дана зарадио 90 шавова на лицу, а ожиљци данас лагано нестају.

Он је летос храбро стао између млађе сестре и пса, а није ни размишљао о последицама - неколико убода у главу и потпуно унакаженој страни лица. Ожиљци малог хероја бледе из дана у дан уз помоћ врхунских дерматолога који су се побринули да са дечаковог лица избришу сваки траг ове несреће ласерским третманима.

 

Фотографије Бридгеровог напретка подељене су на Инстаграм страници његовог оца Роберта.

Дечак, који се вец́ вратио осмеху, ове године ц́е добити још неколико рунди ласерског третмана.

 

Фотографије дечаковог лица након хируршких интервенција редовно објављују његови родитељи на друштвеним мрежама, а овог храброг малишана чека још низ операција док ожиљци потпуно нестану.

"Још увек не може да се насмеје како треба, али се чешто смешка. Надамо се да ћемо ускоро моћи да му видимо кез од увета до увета. Ипак, он је одличног расположења и његова разиграна личност је нетакнута", рекла је његова мајка.

Свакако да је овај несрећни случај изнедрио правог хероја - сетимо се само да је на питање зашто је то урадио одговорио:

"Мислио сам да, ако неко мора да умре, онда то треба да будем ја".

 

Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.