Лјубав и секс Има 22 године, бави се ЕСКОРТОМ и тврди да зна ШТА мушкарци заиста желе!

Искуства јој не мањка…

B 92 / 07. март 2018

Није све у изгледу. Мушкарци траже и желе емотивно и физичко друштво са особом која не компликује стварност. Ово је искуство Беле Лару из Перта, која је за „Даил Маил“ открила да она води живот ескорт даме који је научио многим стварима.

– Живим јако интересантан живот и увек ћу се тиме поносити. То ми је помогло да брзо одрастем и да се уозбиљим. Радећи ово што радим, научила сам да људе прихватим да су онакви какви јесу и да неке не треба да мењам. Мој боравак у Азији 2015. године био је окидач за мене и тамо сам почела да се бавим ескортом – каже ова двадесетдвогодишња девојка.

Иако цифре које Бела зарађује делују огромне, она каже да има дана, недеља, па чак и месеци кад нема посла и сав тај новац оде на плаћања рачуна, храну и школовање.

– Имам стан, кућу и ауто из снова који су ми циљ и за које штедим. Али, то не значи да ће то бити заувек. Још од детињства сам се често селила и немам намеру да имам стално пребивалиште – прича Лару.

Она каже да воли свој животни стил и слободу, а каже да је она посебно интересантна својим клијентима јер свакоме пружа оно што жели.

Студентима прилику за први секс, искуство, старијима прилику да се емотивно испразне, повежу са неким…

– Ја сам бринета са плаво – зеленим очима, ситне грађе и шармантна сам. Мушкарце заправо привлачи то што сам уравнотежена жена која је пуно радила на свом природном дару завођења мушкараца. Свој дар сам развила колико сам могла и сад га користим како би зарадила и како би усрећила своје клијенте. Волим да разговарам, смејем се и јако сам опуштен тип особе, а то све привлачи мушкарце – објаснила је Бела, која каже и да је саосећајна, искрено брине за људе око себе.

– Многи клијенти су ми рекли да ме нису поновно унајмили због мог физичког изгледа већ због озбиљности и карактера којег нема пуно жена мојих година. Причљива сам и лако улазим у комуникацију, а мушкарци то воле. Моје теме нису оптерећујуће, а знам да будем и озбиљна када ситуација то захтева – рекла је Бела.

Извор: б92.нет

 


Бука препорука

Сексологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.