Људи вриште од смијеха због бизарног пропуста на Тесли од 70.000 долара

Основна верзија аутомобила Тесла модела 3 кошта 35.000 долара. За те паре и од најиновативнијих кола на свету бисте очекивали нешто више од гепека који цури.

BUKA portal / 18. мај 2019

 

Ове године компанија Тесла у понуди има три модела електричних аутомобила - С, X и 3. Током протеклог периода већ неколико пута се Илону Маску и његовој компанији замерало што су дизајнирајући и правећи Теслу мислили само да возаче из Калифорније, то јест на тамошњу климу. Недавно је један возач који је купи Тесла 3 на Yоутубе поставио видео у ком се види озбиљан недостатак који је очигледно инжењерима промакао. Сваки пут када пада киша, а он отвори гепек, вода му натопи ствари. Видео има гомилу коментара и прегледа на друштвеним мрежама. Његов ауто кошта око 70.000 долара.

Бјорн Ниланд је човек који је поставио видео. Јавили су му се чак и возачи Тесле из Калифорније који су имали сличан проблем и тамо.

Прошле године неколико возача је пријавило да су им приликом проласка кроз мало дубљу воду на путу отпали браници. Тесла Модел 3 у основној верзији од 0 до 100 км/х стиже за мање од 6 секунди, а у понуди су и брже варијанте. Базични модел може да пређе до 350 км пре него што се батерије истроше.

 

Прошле године Американка Дженифер Салвадж се жалила да има више проблема са Теслом Модел 3. Један од њих је био што телефон блутутом није могла да повеже са колима. Тесла није могла да јој реши проблем, па су делегирали проблем на Самсунг и рекли да то тога долази због њихових телефона.

Извор:: Ноизз.рс


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.