Мајка Давида Драгичевића оштро против опозиције у РС, огласио се Драшко Станивуковић

Сузана Радановић послала је данас поприлично оштру поруку представницима опозиције у РС

BUKA portal / 17. јун 2019

" Имам нешто да поручим „опозицији“. Видим да се покушавају увући међу чланове „Правде за Давида“, као они би да помогну народу.Е, овако, изборе сте добили на конто правде за Давида и предали својим јаранима у позицији, видјели смо шта се послије дешавало. Прелијетање папака. Изашли сте на трг и заклели се да нећете ући у Скупштину (неки чак и у дјецу).Сад хоћете да наводно подржите људе које полиција малтретира свако вече пред Храмом. Изволите на трг сви ви из „опозиције“, свако вече митингујте, захтијевајте да се прекине прогон поштеног народа, изволите изађите из Скупштине. Имате милион начина, а ви би баш међу људе из „Правде за Давида. Доста вас је било багро. Даље од „Правде за Давида“, даље од поштених људи. Ви сте своју част и образ доказали." написала је она на ФБ.

На ову поруку огласио се Драшко станивуковић у свом подужем коментару на ФБ

Он је, између осталог, написао како ће вријеме бити једини суд свему.

"Преко ноћи постадох багра, саучесник у убиству, добитник на туђој несрећи, скупљач гласова на трагичној смрти, непријатељ оним против којих сам се борио, али и непријатељ оним за које сам се борио" написао је он.

како је нагласио циљ његовог писања" никада није био да другог осуди или окриви за изречено, него да оним који читају отвори очи и да покушамо заједно пронаћи пут за даље".

Он је поставио и низ питања између осталог и ово..

"Да ли драги Давидови родитељи знате да су несебична подршка некад, као и сада свој вашој борби, тузи и трагедији били, а и сада су сва моја породица.Мој брат и његов једногодишњи син, као и његова трогодишња кћерка и супруга. Моја мајка и отац, као и она бака и деда који су доживјели исту трагедију као и ви.
Ако не вјерујете мени, знам да вјерујете вашим очима јер сте их виђали"

Зар су сви ти људи багра и добитници на вашој трагедији?

"Вјерујте, колико год вам се чинило да имамо материјала, душевно смо једнако оскрнављени као и ви, али никада нисмо одлучили да тако олако упиремо прсте у друге, једноставно немамо право на то.
Сваки човјек мора да води рачуна о ријечима које каже јер никад не зна колико ће се дуго оне задржати у човјеку према којем су упућене.Од мене, рећи ћу вашег ПРИЈАТЕЉА и то поновити, безразложно хоћете да направите неког ко вам је НЕПРИЈАТЕЉ и који је под неким разним теоријама завјере све добро осмислио, исценирао јер ето Лукач ми је кућни пријатељ, од Додика добијамо паре за све то и још се ту надода милион верзија, па док устанем ујутру изненадим се какав сам све то и шта сам урадио за вријеме спавања.Ако мало боље сагледате, схватићете да се те приче пласирају и за вас и да је једини циљ свега тога управо ово што се дешава, а то је да се између себе боримо, док противник све више јача, напредује и нас покорава, како около, али највише изнутра" написао је он.

Пошто знам да сте дубоко прихватили чињеницу без аргумената и доказа да сам вам непријатељ, тим боље јер кажу да непријатељеве ријечи треба још боље чути, додао је.

Овдје је најмање важна међусобна љубав, а највише важне наше појединачне обавезе према грађанима које имамо и од којих не смијемо бјежати.

"У овом тренутку треба да схватимо да људи више нису ни опозиција, ни ПзД, ни ПДП, нити су били чије власништво, људи су људи и овдје су у питању њихови животи и судбине и тако се сви требамо према томе поставити" стоји у коментару Драшка Станивуковића

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.