Мајка га оставила У КОНТЕЈНЕРУ чим се родио, а 29 година касније СВИЈЕТ МУ ЗАВИДИ НА УСПЈЕХУ

Мајка га је оставила у контејнеру чим се родио. Данас, 29 година касније, цијели свијет му завиди на успјеху!

BUKA portal / 15. новембар 2019

Facebook, Screenshot


Фреди Фиджерс има 29 година и директор је сопствене фирме “Фиггерс Цоммуницатион”, коју је основао још као тинејджер.

Данас та фирма вриједи 62 милиона долара, а то није све. Власник је четири патента, а луд је за технологијом од дјетињства.

Захваљујући тој својој љубави и снажној радној етици, данас је овај напуштени дјечак предузетник, иноватор али и филантроп.

Његова прича почела је у родном Квинсију на Флориди, гдје га је мајка оставила у контејнеру брзо по рођењу. Имао је свега два дана када су га удомили Нејтан и Бети Фиджерс. Када је имао девет година, од усвојитеља је добио први компјутер на поклон и сам га је поправио. Већ са 12 година радио је као компјутерски техничар, а три године касније основао је сопствену фирму.

Када је Нејтану дијагностикован Алцхајмер, Фреди му је помогао – направио му је патике са ГПС сигналом и могућношћу двосмјерне комуникације. Касније је тај програм продао за 2,2 милиона долара. Од тих пара покренуо је своју фирму.

С 24 године Фиджерс је већ направио и дизајнирао 80 програма, а осим невјероватног ума и радне етике, краси га и златно срце – узор је у својој заједници, спонзорише програме за младе, нуди стипендије школарцима и студентима, плаћа рачуне пензионерима. Има времена и воље за све.

Српскаинфо.цом, Жена Блиц


Бука препорука

Репортаже

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.