Марија Шерифовић: "Азра је од свих нас дупло боља, дубло храбрија, дупло успешнија, дупло паметнија..."

Бишћанка Азра Дедић, првакиња Европе у ИД јудоу и чланица Јудо клуба "Уна“, данас је испунила своју животну жељу и упознала пјевачицу Марију Шерифовић.

BUKA portal / 07. новембар 2019

 

Након што је чула за Азрину жељу за упознавањем, Шерифовић је допутовала у Сарајево и изненадила младу Бишћанку на прес-конференцији, а на свом Инстаграм профилу објавила је прекрасан статус и фотографију са Азром.

"Чула сам да постоји девојка која се зове Азра и којој је животна зеља да мене упозна. Погледала сам пар њених интервјуа и само је један мали детаљ пресудио да без икакве сумње одложим све своје обавезе и да дођем у Сарајево да је видим. У једном од интервјуа је рекла да себе види и доживљава као супер хероја. Сви знамо да сам ја дете у души па сам одмах и знала да то мора бити неко посебан. И била сам у праву - ради се о девојци која има Даунов синдром али то је у овој причи мање важно. Оно што је важно је чињењица да мене жели да види Европска првакиња у джудоу и да је то једина ствар коју у животу жели. Шта друго да кажем осим да је то за мене огромна част. Азра је од свих нас дупло боља, дубло храбрија, дупло успешнија, дупло паметнија, дупло емотичнија. И најважније од свега - људи немојте заборављати на овакве особе, на овакве супер хероје које имамо и у Босни и Херцеговини и у Србији и у Хрватској и на читавом Балкану. Немојте заборавити да се ипак тамо негде захваљујуци њима интонирала химна ваше - наше државе. Што се мене лично тиче од данас па на даље Азра имаш пријатеља до краја живота, джудо савез такође и увек можете да рачунате на моју помоћ."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Цула сам да постоји девојка која се зове Азра и којој је зивотна зеља да мене упозна. Погледала сам пар њених интервјуа и само је један мали детаљ пресудио да без икакве сумње одлозим све своје обавезе и да додјем у Сарајево да је видим. У једном од интервјуа је рекла да себе види и дозивљава као супер хероја. Сви знамо да сам ја дете у дуси па сам одмах и знала да то мора бити неко посебан. И била сам у праву - ради се о девојци која има Даунов синдром али то је у овој прици мање вазно. Оно сто је вазно је цињењица да мене зели да види Европска првакиња у дзудоу и да је то једина ствар коју у зивоту зели. Ста друго да казем осим да је то за мене огромна цаст. Азра је од свих нас дупло боља, дубло храбрија, дупло успеснија, дупло паметнија, дупло емотицнија. И највазније од свега - људи немојте заборављати на овакве особе, на овакве супер хероје које имамо и у Босни и Херцеговини и у Србији и у Хрватској и на цитавом Балкану. Немојте заборавити да се ипак тамо негде захваљујуци њима интонирала химна васе - насе дрзаве. Сто се мене лицно тице од данас па на даље Азра имас пријатеља до краја зивота, дзудо савез такодје и увек мозете да рацунате на моју помоц. #СуперХерој #АзраДедиц #ЕуропеанЈудоЦхампион 💪🏻❤️💪🏻❤️💪🏻❤️💪🏻 #ИХвалаВамНаЦрномПојасу

А пост схаред бy Марија Серифовиц (@серифовиц) он


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.