Марко Видојковић: ТИЈАНИНА ДИКТАТУРА

Да ли иједан закон који донесу говна што смрде у скупштини банана Републике Србије може бити добар закон? Наравно да не може.

Marko Vidojković / 22. мај 2019

Под светлошћу свећа које горе у помен Тијани Јурић, скупина напредњачких лешинара директно јој се посрала на гроб, доневши „Тијанин закон“ којим је, насупрот сви цивилизацијским дометима, уведена доживотна казна без условног отпуста за убице немоћних лица, деце и трудница... и терориста, атентатора, извршилаца државног удара, укратко - непријатеља режима, да будемо до краја начисто са поентом овог правног акта.

Европска унија покушала је да апелује на с ума сишавшег диктатора Александра Вучића, речима ало бре, шонтави, какав то закон доносиш, јел се сећаш ти ко те довео на власт, међутим, он већ недељама отворено пред камерама напушава курцем и најјаче земље света, називајући њихове изјаве нечим најглупљим што је у животу прочитао, па затим роштиља и све суседне државе, својим небираним речником стављајући до знања да се у потпуности одвојио од реалности. 

Чему служи такозвани Тијанин закон, исписан говњивим напредњачким мастилом на гробу мртве девојчице? Служи да се опозиција оптужи како подржава силовање немоћних лица и трудница, зато што је бојкотовала седницу парламента на којој је овај закон донешен. Али, то је само почетак. Дај да Тијанином закону додамо и параграфе по којима можемо било какву критику власти да окарактеришемо као државни удар, па да критичара стрпамо у мардељ до смрти, јој, како смо паметни.

Тако је изгледало планирање Тијаниног закона, само додајте још кокаин и силиконске проститутке. Следеће што, по истом закону, долази на ред јесу мини покушаји државних удара, у виду резигнираних твитова, надрканих колумни или бесних изјава очајних грађана. Но, то није ништа у односу на оно што је права поента: сваки покушај полиције да уради свој посао и ухапси неког од криминалаца који су узурпирали власт окарактерисаће се као државни удар и санкционисати доживотном робијом, захваљујући криминалцима инфилтрираним у тужилаштво и судове.

Шта нас даље чека, осим што ћемо сви да најебемо? У истој тој згради, испред које симболично играју коњи, мазге и магарци који њене тепихе блатњају говњивим потковицама донеће и закон о Косову. То јест, извршиће државни удар, али онај за који се не сносе последице. Седам година након доласка на власт, избуљена задригла фекалија, Александар Вучић, сигуран да неће имати опонирајућих гласова, јер је скупштинским терором опозицију буквално избацио на улицу, доћи ће да пред својим поткупљеним празноглавим главоклимачима представи решење за Косово, које ће они и без слушања изгласати. Да се спречи реакција грађана на одлуку да се Косову не спречи улазак у УН, те да се спречи сваки покушај државних органа да се одупру самовољи импотентног пуноглавца из 45 блока, донешен је Тијанин закон. 

А ви сте у фазону да се препирете око тога да ли Тадић заслужује да опет буде у Демократској странци, да ли је Вук Јеремић мали Коштуница који личи на Сунђер Боба, да ли је Сергеј луд, да ли су у Грађанском фронту све сами бољшевици, да ли је Никола Којо направио дил с Телекомом, да ли је Теодоровић одвећ стар за председника Србије, да ли Душан Петровић живи превише близу Небојше Зеленовића, да ли је Бошко Обрадовић умивени Љотићевац, и тако даље, јер ко год да се појави, неће бити довољно добар, не зато што сте кукавице, мада има и тога, већ зато што сте, преко друштвених мрежа, приморани да се јавно изјашњавате о стварима о којима је боље држати језик за зубима.

Будите паметнији од алгоритма који вама управља, качите на нет слике папагаја и залазака сунца и видећете колико ће вам политичка борба лакше пасти. Одолите тежњи да селфијима с протеста друкате сами себе и много лакше ћете сварити било ког политичара који шета са вама. Протести петком и суботом једини су преостали начин за контролу режима коме се дланови већ купају у крви, а сутра ће им крв, ако треба, стићи и до лаката. Наша и ваша крв. 

Грађански протести, дакле, не смеју стати. Протест је наша дужност, у трајању од неколико сати, током којих ћемо показати да смо устали против онога што нам искомплексирани психопата, изгубљен у психијатријским дијагнозама, Александар Вучућ, и његове хорде раде. Да ли би Тијаниног закона било да је на улицама била критична маса која демонстрира против њега? Шта би било са претходним накарадним законима, којима је демократија у Србији сахрањена? Никада нећемо сазнати, јер на улицама није било никог. 

Одлазак на протест није борба за долазак опозиције на власт, већ борба за голи опстанак пред терором Александра Вучића и његове банде. Протести петком и суботом неће га отерати са власти, али ће нам помоћи да нам животи постану лакши до следећих избора. Ако протести стану, најебаћемо, пошто они милости немају. Њихови злочини не познају границе, чак је и Тијана Јурић поново силована и још једном убијена, а овог пута смо то могли да пратимо уживо. 
Станите у ред за доживотни затвор.

 

 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.