Младен Митрић: “Онлине куповина и продаја, чине све већи проценат укупне трговине у региону”

Продаја и куповина путем интернета и друштвених мрежа је све више у фокусу и домаћих потрошача, који иако са дозом неповјерења, све више почињу да уочавају предности овог вида трговине

BUKA portal / 12. новембар 2019

 

Уз само пар кликова, могуће је купити робу са било којег краја свијета, која стигне на твој кућни праг или са друге стране, исту продати трећим лицима.

Пионири дропсхиппинга у региону, сада имају разрађен систем пословања и већ увелико беру плодове свог рада. Један од њих је и Младен Митрић, који се након дугогодишњег искуства у области новинарства у Бањалуци и Београду, као и раду у маркетиншкој агенцији, посветио развијању онлине продаје. Након више од пет година рада у сегменту продаје и дропсхиппинга, одлучио је да своје знање пренесе и на друге, који су заинтересовани за овај вид зараде. Истиче да на нашем подручју не постоји сличан вид едукације, те да је интересовање од самог почетка, заиста велико.

Истиче да идеја о покретању курса постоји већ дуже вријеме, као и да је сама припрема трајала дужи временски период. Свјестан је чињенице да онлине куповина и продаја, чине све већи проценат укупне трговине у региону, што је додатни мотив за покретање овог едукативног пројекта.

”Радећи на својој интернет продавници, схватио сам да постоји много људи, који желе да продају своје производе путем интернета и да ће се њихов број повећавати. Већ сам имао прилику да своје искуство у интернет продаји, подијелим са радницима неколико великих компанија у Београду. Њихове реакције су биле одличне и највише ме радује, што су практично примијенили савјете које сам им дао и што су добили и више него добре резултате. Због тога сам одлучио да покренем курс, који ће бити намијењен свим људима, који желе да се опробају у интернет продаји и који желе да уложе своје вријеме и труд у тај посао”, истиче Митрић.

Додаје, да овај курс покрива широк спектар тема, те да је главни фокус на самом процесу интернет продаје, односно на комуникацији са купцима и психологији купаца на интернету.

”Кроз много различитих примјера из праксе, полазници ће моћи да виде и науче како да сваког купца, па чак и оног који није претјерано заинтересован за њихов производ, наведу на то да га купи и да тиме успјешно закључи продајни процес. Курс је подијељен на три тематске цјелине: продаја путем интернета, посредовање у куповини на интернету (дропсхиппинг) и онлине куповина”, открива Младен Митрић.

 

Фото Плаy Теам

Едукација ће бити изузетно корисна за све оне људе, који тек планирају да отворе своју интернет продавницу и који су у том смислу почетници. Поред тога, курс је намијењен и свима који већ имају своје онлине продавнице и желе да унаприједе своје резултате у продаји.

Сви учесници ће добити на тацни моје искуство и знање које сам стекао у протеклих пет година интензивног рада. На досадашњим едукацијама, које сам одржао у београдским компанијама од највећег значаја полазницима, били су савјети како да избјегну одређене замке и како да не чине кардиналне грешке у раду и при том уштеде вријеме и новац” додаје Митрић.

Наш саговорник открива, да курс обилује многобројним практичним примјерима комуникације са различитим психолошким профилима купаца. Из обиља материјала издвојио је и примјере из којих полазници, могу највише да науче.

Открива нам да је у припреми и онлине верзија курса, који ће дати нове могућности за полазнике, који нису у могућности физички да буду присутни или да се вежу за одређени термин.

”Интересовање за овакав вид едукације је прилично велико, те се радујем да ћу га у наредном периоду моћи понудити свим заинтересованим полазницима. Поред курса који ће се одржати у Бањалуци 30. новембра, у плану је одржавање истог и у другим градовима у БиХ. Конкретно, у плану су Сарајево, Мостар, Тузла, Приједор и Бијељина. Постоји интересовање људи и из осталих градова, па се искрено надам да ћу успјети да изађем у сусрет свима, који желе да уче о интернет продаји”, додаје Митрић.

Заинтересовани се могу пријавити путем web странице www.младенмитриц.цом, као и путем званичне Фацебоок странице Курсеви интернет продаје и дропсхиппинга. Све информације о курсу, као и о времену одржавања доступне су на web страници.

Ултра


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.