Моница и Цхандлер опет заједно, фанове зачудио изглед Маттхеwа Перрyја

МОНИЦА и Цхандлер из "Пријатеља" поновно су, накратко, осванули заједно на селфиеју који је објавила Цоуртенеy Цоx на свом Инстаграму.

BUKA portal / 08. новембар 2019

"Погодите с ким сам отишла на ручак данас... Знам!!!! Могу ли бити сретнија?", написала је Цоуртенеy уз фотографију с колегом из серије Маттхеwом Перрyјем. "Прави пријатељи", додала је у хасхтагу.

Маттy! Волим вас", јавила се и Јеннифер Анистон, односно Рацхел из серије, а огласила се и Пхоебе, односно Лиса Кудроw. "Сретнице, сретнице", поручила јој је она, а фанови су у само неколико сати фотографију лајкали више од два милијуна пута.

Но, осим гомиле еуфоричних коментара због реуниона омиљених ликова из "Пријатеља", било је и мноштво оних које је забринуо изглед Маттхеwа Перрyја.

"Мени Маттхеw овдје уопће не изгледа као Цхандлер. Као да је скроз друга особа", "Што је с његовим лицем?", "Је ли он био на пластичној операцији?", наваљивали су неки знатижељници, но фанови су одмах стали у обрану славног глумца.

"Дуго се борио с овисношћу и сад је на правом путу. Лијепо је видјети га да се смије", поручио је један обожаватељ Перрyја.

"Моница је увијек била ту да спаси Цхандлера", закључили су неки.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Гуесс wхо И хад лунцх wитх тодаy....И КНОW!! Цоулд И БЕ анy хаппиер? #реалфриендс

А пост схаред бy Цоуртенеy Цоx (@цоуртенеyцоxоффициал) он

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.