МУП РС и Министарство одбране БиХ се огласили поводом напада на Дајану Дангубић

Полицијски службеници надлежне полицијске станице Полицијске управе Бања Лука раде на идентификовању мушкарца који је вербално и физички напао двије женске особе у том граду

BUKA / 07. јул 2019

Из полиције су навели да се напад десио 30. јуна око 00:45 сати када су двије женске особе сједиле на клупи поред ријеке у улици Мајке Југовића. "Оштећене су упућене да се јаве у Службу хитне медицинске помоћи у Бањој Луци, а у полицији су се изјасниле да не желе кривично гоњење", речено је у полицији.

Огласило се и државно Министарство одбране истичући да раде на утврђивању чињеница у вези овог случаја. Поводом медијских натписа у којима се наводи да је физички нападнута припадница ОС БиХ, Министарство одбране већ је подузело низ активности на утврђивању чињеница из ових навода", истакли су у саопћењу за јавност. Министарство одбране је истакло да најоштрије осуђује сваки облик насиља, а посебно оног усмјереног према женама.

"Собзиром да се инцидент догодио изван војно контролираног подручја и у ванрадно вријеме, Министарство одбране БиХ очекује да се у процес утврђивања чињеница укључе и службе надлежног МУП-а", саопштено је.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.