Надал је узео Рим, а на руци му је и даље Рицхард Милле сат чија је цијена импресивна

Шпанац Рафаел Надал одавно није први тенисер света, али спонзори се и даље "отимају" да им управо он буде заштитни знак.

BUKA portal / 19. мај 2019

Тако је Надал  2015 године на Ролан Гаросу, промовиосао  ручни часовник свог спонзора "Рицхард Милле РМ 20-02", чија се вредност процењује на невероватних 800.000 до 850.000 долара! Претходни сат Надала, РМ 027, био је вредан око пола милиона долара.

Медије је, наравно, интересовало да сазнају што више података о часовнику, па је Рафа одговорио и на питање због чега толико кошта када нису коришћењи племенити метали и драго камење.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Рицхард Милле@Рицхард_Милле

Интродуцинг тхе Рицхард Милле Тоурбиллон РМ 27-02 @РафаелНадал - Дисцовер Море: хттп://оw.лy/НкКсY 

107

130 пеопле аре талкинг абоут тхис

Тwиттер Адс инфо анд привацy

 

"Ово је врло лепа ствар, али то није његова главна предност. Ови сатови су толико сукупи јер су намењени за екстремна оптерећења. Њихова израда је захтевала много времена и посла, а то је њихова главна предност", укратко је појаснио Надал.

Француски произвођач је за тржиште спремио тек 50 примерака из нове серије, баш као и раније модела РМ 027.

"Потрошили смо много времена за истраживање и испотивање, да би на крају створили само неколико предмета. Наши сатови су произведени у ограниченој серији. А када поделимо наше трошкове са борјем произведених примерака добијамо тако високу цену. Попут Формуле 1 ми стално развијамо нове технологије, али произведемо мали број узорака".


Бука препорука

Култура и забава

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.