Најбржа регионална трка: Пријавите се на "Бањалучку десетку бy Баланс +"

Једна је од највећих и најзначанијих регионалних трка "Бањалучка десетка бy Баланс +" стартаће у суботу 7.септемба у 19 часова у парку Младен Стојановић.

BUKA portal / 09. август 2019

 

Ријеч је о трци која је централни догађај другог издања манифестације "Рун&Море Парк", која ће поново у Бањалуци окупити на хиљаде тркача и љубитеља трчања, спорта и забаве.

Трка се одржава под слоганом „У кругу најбољих“ , а сви пријављени имаће јединствену прилику да трче у  друштву бројних елитних тркача и спортиста који ће првог септембарског викенда допутовати у Бањалуку.

- Пријављивање за трку на 10км још увијек траје и ми на старту очекујемо велики одзив домаћих тркача и рекреативаца али и гостију из региона. Помјерите своје границе, оборите старе и постигните нове личне рекорде - поручују организатори.

"Бањалучка десетка бy Баланс +"  трчаће се у  женској и мушкој конкуренцији, а награде за обје категорије су: 1. мјесто - 600 КМ, 2. мјесто - 500 КМ, 3. мјесто - 400 КМ, 4. мјесто - 300 КМ, 5. мјесто -200 КМ и 6. мјесто - 100 КМ. Награђени ће бити и најбржа Бањалучанка и најбржи Бањалучанин, и то СпортВисион поклон боном у вриједности од 200 КМ.

Такође, организатори су љубитељима трчања обезбиједили богат и интересантан тркачки пакет, али ипак кажу да је рано да открију његов комплетан садржај.

- Желимо изненадити све тркаче, али смо нестрпљиви, па ћемо рећи да ће добити нешто што до сада сигурно нису - бандану! Вишенамјенска бандана је "муст хаве" дио тркачке опреме Рун&Море Парка, тим прије јер се може носити као марама, шал, трака за косу или знојница – кажу представници манифестације.

Мимо "Бањалучке десетке бy Баланс +", у оквиру Рун&Море Парк манифестације трчаће се још и трка на 5км под називом „Сбербанк 5К Бизз Уп Рун“, трка задовољства у дужини од 2км „Фамилy Рун“ те бројне  забавне трке у оквиру „Нектар Кул Рун-а“  пивска трка, трка са балонима, трке у врећама.

Афтер Рун Партy уз музику култне Екатарине Велике

Поред бројних извођача који ће тркачима давати музичку подршку са бројних пунктова дуж стазе, 7. септембра у 21 час на маин стаге Рун&Море Парка попеће се београдска група Деца из воде / ЕКВ Трибуте Банд Пројецт, предвођена познатом пјевачицом Тањом Јовићевић.

Подсјећамо да су пријаве за све "Рун&Море Парк" трке отворене до 6.9, а све детаље можете пронаћи на сајту манифестације www.рунандморе.орг.

Иза организације "Рун&Море Парк" стоје Суппорт маркетинг центар, Атлетски клуб Бања Лука и Рун&Море Цоммунитy, који су организатори "РМЦ полумаратона" и "Рун&Море Wеекенд" фестивала, који се од 19. до 21. априла одржао у Бањој Луци.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.