Најљепша спортисткиња свијета открила неморалну понуду: Давао ми је 200.000 долара да будем пословна пратња

Свјетска вицешампионка у скоку у даљ Дарија Клишина открила је да је добила понуду да буде дјевојка за пословну пратњу, рекавши да је остала шокирана због понуде од човјека на Инстаграму.

BUKA portal / 14. мај 2020

Двадесетдеветогодишња атлетичарка која живи у Атланти у САД рекла је да је на Инстаграму од непознатог мушкарца добила позив да постане дјевојка за пословну пратњу, као и објашњење о свим погодностима које би јој потврдан одговор донио.

"Можете ли да замислите? Прије неколико мјесеци ми је понуђено да будем дјевојка за пословну пратњу. Остала сам шокирана“, истакла је Клишина за портал спортс.ру.

Руска скакачица у даљ одбила је понуду и рекла да није заинтересована за тако нешто.

„Иако сам одбила, он је наставио: 'Молим те, не одбијај, не знаш све услове. Нудим ти велику количину новца.' Рекао је да би зарађивала 200.000 долара мјесечно. Послије тога сам размишљала да ли стварно дјелујем као дјевојка за пословну пратњу“, навела је Клишина.

 

У интервјуу за руски портал, Клишина се присетила и фотографисања за руски часопис за мушкарце на почетку каријере, наглашавајући да сада жали што је учествовала у томе.

Током каријере руска шампионка, која се редовно појављује на листама најлепших атлетичарки свијета, добијала је прегршт позива да позира за часопис Максим, али је их је све одбијала.

Клишина је 2017. на Свјетском атлетском такмичењу у Лондону освојила сребрну медаљу, а током каријере је два пута била европска шампионка. На Олипмпијским играма у Рију 2016. била је једина руска атлетичарка којој је, након допинг скандала, дозвољено да се такмичи.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.