Најновије информације о стању на путевима: Ово су цесте на којима је обустављен саобраћај

Стање на цестама 14. 05. 2019. у 13 : 15 сати

BUKA portal / 14. мај 2019

Foto: Facebook

 

Због излијевања воде на коловоз обустављен је саобраћај на магистралном путу М-15 Приједор-Сански Мост у мјесту Жегер, као и на регионалном путу Р-460 Орманица-Грачаница (у мјесту Доње Срнице).

Због одрона и активираних клизиста обустављен је саобраћај на магистралном путу М-4 Бања Лука-Челинац у мјесту Марјановац, док се на дионицама М-4 Теслић-Котор Варош на превоју Борја и М-4 Бања Лука –Приједор у мјесту Рамићи, саобраћа успорено једном траком.

Због воде на коловозу отежано је саобраћање на магистралним путевима: М-16.1 Бања Лука-Прњавор на улазу у Прњавор, М-15 Приједор-Сански Мост у мјесту Чараково и М-5 Јајце-Мркоњић Град у мјесту Језеро.

Кишне падавине успоравају и отежавају саобраћање и на осталим дионицама у БиХ.

На учестале одроне земље или камења упозоравамо на дионицама које пролазе кроз усјеке, као и преко планинских превоја.

На свим путним правцима савјетујемо опрезну вожњу, прилагођену тренутном стању и условима на путу.

Због радова у тунелу Врандук ИИ, на магистралном путу М-17 Зеница-Немила, саобраћа се једном траком-наизмјенично. Током дана, због појачане фреквенције возила на овој дионици, долази до формирања дужих колона у оба смјера.

У току су и радови на санацији тунела Орманица на магистралном путу М-1.8 Сребреник-Орашје, гдје се саобраћа једном траком-наизмјенично.

На граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

Из сигурносних разлога обустављен је саобраћај за теретна возила и аутобусе на саобраћајницама према и од моста граничног прелаза Брчко-Гуња.


 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.