Најтраженији британски денс трио Дисциплес стижу на Сеа Данце!

Најтраженији британски денс трио Дисциплес, придружиће се свом пријатељу и ментору Давиду Гуетти у завршној ноћи овогодишњег Сеа Данце фестивала на једној од најљепших плажа Јадрана!

BUKA portal / 11. јун 2019

 

На велико финале љетне сезоне у недјељу, 1. септембра, популарни хитмејкери из Лондона доносе пјесме које се посљедњих неколико година дословно не скидају са свјетских радио станица, а њихов највећи хит „Хоw Дееп Ис Yоур Лове” са правом се сматра једном од пјесама које су обиљежиле деценију на измаку. Пјесма коју су иницијално сами написали и снимили са норвешком пјевачицом Ином Wролдсен, толико се свидјела чувеном продуценту Цалвину Харрису, да је одмах понудио да је издају заједно, а спот у којем игра заносни супермодел Гиги Хадид данас броји преко вртоглавих 1.3 милијарде YоуТубе прегледа уз две БРИТ номинације и МТВ награду!

Њихов вансеријски таленат први је препознао легендарни Пете Тонг за чију су издавачку кућу издали сјајну клупску плочу "Цатwалк", али убрзо послије и први велики радијски хит "Тхеy Дон'т Кноw" коју је престижни ББЦ Радио 1 пуштао дан и ноћ.

Стреловит успјех се наставио све до данас, а статус ударних звијезда зацементирали су љетним хоусе химнама "Он Мy Минд" и "Јеалоусy"! Гластонбурy, Леедс, Цреамфиелдс и ЕXИТ, само су неки од највећих свјетских фестивала на којима су наступали, а данас носе програм клуба Усхуаиа, најмасовнијег на Ибици, гдје наступају раме уз раме са именима као што су управо њихови некадашњи ментори и данашњи сарадници, Цалвин Харрис и Давид Гуетта, али и још једна Сеа Данце звијезда - Свен Ватх!

Због досад највеће забиљежене потражње за Сеа Данце улазницама, актуелне цијене трајаће најкасније до 14. јуна, односно до истека предвиђених залиха карата.

Уз британске звијезде у овом таласу Сеа Данце извођача стиже и млада њемачка продуценткиња и ДЈ звијезда Ловра, која је својим талентом завриједила пажњу великих имена свјетске електронске музичке сцене почев од Давида Гуетте, Арманда ван Хелдена, Басемент Јаxxа и Фелиxа да Хоусецата са којима је наступала широм свијета. О маестралности младе умјетнице из Берлина, Ловре управо свједочи чињеница да је са Давидом Гуеттом одржала чак 17 наступа на његовим чувеним Биг журкама у клубу Усхауиа на Ибици, али и клубу Хи који је наслиједио некадашњи Спаце. На главној бини фестивала наступиће и један од најтраженијих ДЈ-ева и продуцената са Балкана, македонски геније Галоски, који такође ужива подршку Давида Гуетте, али и других великана као што су Димитри Вегас & Лике Мике, Афројацк, Ницкy Ромеро, Федде Ле Гранде и други. Под другим алијасом Санд & Сенсе објавио је и сингл “Цолд Нигхт” који је искочио из оквира регионалне популарности и сврстао се међу најслушаније нумере на чувеном ББЦ Радио 1.

На Сеа Данце долази и ДЈ звијезда Wагс, препознатљив по енергичним и јединственим наступима који подижу атмосферу до усијања, и већ пуну деценију слови за једног од најбољих хоусе извођача. У својој богатој каријери и наступима на бројним свјетским подијумима, уписао је чак пет узастопних наступа на Ултра фестивалу. На будванску ривијеру стиже и црногорски талентовани дуо Вилл&Васх, који је за кратко вријеме освојио симпатије публике широм региона, али и Европе, а журку на Јадрану и ове године припрема ТДИ стаге. Ова бина на једном мјесту окупиће најзанимљивије домаће и регионалне ДЈ звијезде међу којима су Марк Функ, Даннy Цруз, Оyсха, Мирко & Мееx, Диволлy & Маркwард, Wрецкаге, Лео Фрагогианнис, Росске, Марио Еддие, Мр Мипс и Давор Биллyц.

Шести Сеа Данце биће одржан од петка, 30. августа, до недјеље, 1. септембра на скривеном бисеру јадранске обале, плажи Буљарица у Будви. Наступе су до сада потврдили најуспјешнији музички продуцент 21. вијека и један од најтраженијих музичких извођача на свету Давид Гуетта, отац глобалног техно покрета и троструки добитник награде за најбољег светског ДЈ-а Свен Вäтх, један од најцјењенијих електронских извођача Рицхие Хаwтин, водећи њемачки продуцент и ДЈ Робин Сцхулз, француска клупска сензација, дуо Офенбацх, и фамозни њемачки продуцент Рецондите. Ту су и регионални асови као што су велики Дарко Рундек, моћна Сенидах и популарни балкански репери Сурреал, Фоx, Куку$, Хаззе и Бекфлеш.
 
Улазнице по промо цијени само до петка 14. јуна!

Пакет улазница за сва три дана фестивала по промо цијени од свега 53 КМ биће доступан само до петка, 14. јуна или истека залиха. Ово представља фантастичних 50% попуста у односу на финалну цијену, а улазнице су доступне на званичној страници фестивала сеаданцефестивал.ме. На сајту званичне туристичке агенције, доступни су и туристички пакети који поред улазница, садрже и разне друге опције за смјештај и превоз.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.