Након реакција огласила се Ћосовић-Хајдаревић: Шта овдје није јасно?

Заступница у Скупштини кантона Сарајево Самра Ћосовић-Хајдаревић данас је објавом на друштеним мрежама испровоцирала низ реакција.

BUKA portal / 23. мај 2019

Тек што се слегла прашина након ксенофобних и дискриминационих нападе на припаднике ЛГБТИQ мањине, а због којих јој је и администрација Фацебоока на неко вријеме забранила приступ овој мрежи, она се поново огласила са постом у којем поново вријеђа и дискриминише.

– Оде Мевлудин, дође Милорад. Оде Селим, дође Вера. Оде Хајрудин, дође Властимир. Оде Едина, дође Кристина, написала је Ћосовић-Хајдаревић.

Након критика и коемнатар она се поново огласила на друштвеним мрежама:

“Коме смета истина!!!

Самра није изабрана да шути!!!

Самра говори истину и само истину.

Самра се боји само драгог Бога.

Самра не мрзи никога!

Тзв. најбоља Влада Кантона Сарајево је у протеклим мјесецима смијенила сљедеће људе с функција и поставила новоизабране.

Нова власт у КС смијенила је полицијског комесара Мевлудина (Халиловића) и поставила Милорада (Башића), отјерала Селима (Бабића) с мјеста диретора КЈКП “Рад”, а поставила Веру Арнаутовић, смијенила предсједника НО ТВСА Хајрудина Хрвачића и поставила Властимира Мијовића, а на мјесто директорице Едине Фазлагић дошла је и Кристина Љевак – истакла је Ћосовић-Хајдаревић на свом ФБ


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.