Наставља се низ Алексићевих жртава, пријавиле га још двије глумице

Пријаве пристижу

BUKA portal / 18. јануар 2021

Након глумице Милене Радуловић, њена колегиница Сара Зељковић објавила је да је, заједно са још једном неименованом дјевојком, јуче у полицији изнијела оптужбе за сексуално злостављање против свог некадашњег учитеља глуме Мирослава Мике Алексића, пише Танјуг.

Зељковић, која је била ученица у школи глуме код Алексића, навела је на Инстаграму да ју је, када је имала 16, 17 година, он позвао код себе у канцеларију на разговор и да ју је испитивао о стварима везаним за сексуална искуства, као и да ју је додиривао.

Она је, како преносе медији, позвала све дјевојке које имају било какво искуство сексуалног злостављања од стране Алексића да јој се обрате и поручила им да ће их повезати са "сјајним људима из полиције који раде на овом случају".

"Ово је важно да назначим, како се не би довело случајно у питање процедура полиције која је врло професионално, педантно урађена и која гарантује анонимност. Управо долазим из полиције где сам званично дала изјаву са још једном девојком чија ће прича остати анонимна", навела је Зељковић.

Након оптужби глумице Милене Радуловић, режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је у Београду због оптужбе за силовање.

Радуловић су, након што је иступила јавно о овом случају, подржале бројне колеге, политичари и друге јавне личности.


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.