Настиа је прва дама овогодишњег Фресх Wаве Фестивала!

Једна од тренутно најпопуларнијих потврдила је свој наступ на предстојећем Фресх Wаве Фестивалу, који ће се од 6. до 8. августа одржати на бањалучкој тврђави Кастел.

BUKA portal / 12. мај 2020

Након што су своје наступе потврдили Свен Ватх, Артбат, Иларио Алицантепридружила им се још једна велика звијезда предстојећег издања фестивала. 

Анастасиа Тополскаиа долази из Украјине, од 2009. године је на турнеји по најатрактивнијим свјетским плесним дестинацијама,наступајући подједнако и на фестивалским и на клупским подијумима. Један је од најпознатијих хоусе и техно ДЈ-ева са источне стране жељезне завјесе. Каријера јој је још прије десетак година почела у далеком Доњецку, другом граду по величини у Украјини послије престонице Кијева. Звук којег преферира креће се од пуцкетања тецхна до меланхоличног минимума, мада на ту основу радо наслања звук којег описује као гето функ. Једна је од миљеница Монике Крусе, а њени наступи су редовна појава на великим свјетским фестивалима какав је Аwекенингс.

Настиа за себе каже да је ДЈ, да није продуцент и да није посвећена стварању сопственог материјал већ музици. Свакако је једна од неколико који су свој пут ка врху искрчили сировим талентом и ван серијском вјештином, спајајући понекад и наизглзед неспојиво, што њене наступе чини још узбудљивијим.

Њено прво и за сада једино званично издање 'Хе & Схе' објављено је 2011. године на етикети Мусик Гевиннт Фреунде. 

У времену свјетске пандемије позивамо вас да будете дио НектарФресх Wаве породице и да пратите нове еxлузивне ДЈ сетове за квалитетно прекраћивање времена којег проводите код куће, а све детаље овогодишњег издања фестивал сазнај на www.фресхwавефестивал.цом И на Фацебоок страници Фресх Wаве Фестивал! 
 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.