НЕ ПРОПУСТИТЕ НАЈБОЉУ ЛАСТ МИНУТЕ ПОНУДУ: Уштедите више од 700€ и постаните ИТ стручњак

Још увијек није касно да искористите најбољу Ласт минуте акцију овог љета!

BUKA portal / 21. август 2019

 

 

 

За то се постарала ИТАцадемy, на којој, уз преко 700 еура уштеде, можете резервисати своју карту за ИТ усавршавање и поћи на узбудљив пут од почетника до успјешног ИТ експерта.

 

Пожурите, ова сјајна понуда траје само до 25. августа! Пријавите се овдје.

 

Путовање које ће вам промијенити живот

 

Док многи грађани из региона тешко проналазе радно мјесто са пристојном платом, па, самим тим, морају и да јуре такозване Ласт минуте понуде са великим попустима да би уопште размишљали о љетовању, наши суграђани који се баве ИТ пословима имају много слађе муке. Зарађују по неколико просјечних мјесечних плата (чак и почетници зарађују око двије и по просјечне мјесечне плате), а на посао не морају да чекају – посао чека њих.

 

Зато је ИТАцадемy, међународна ИТ школа која већ годинама успјешно школује кадрове за најплаћеније послове данашњице, одлучила да за ово љето припреми несвакидашњу Ласт минуте понуду, која вам, уз велику уштеду, омогућава да и ви за само 12 мјесеци школовања закорачите у узбудљиви ИТ свијет.

 

Изаберите ИТ дестинацију која вас највише интересује

 

Понуде за запослење у областима информационих технологија константно расту, па је тако данас скоро сваки пети оглас намијењен ИТ стручњацима. Оваква статистика најбоље показује да свако ко овлада потребним знањима и практичним вјештинама може врло лако да пронађе посао и почне одлично да зарађује.

 

Иако многи мисле да је за рад у ИТ сектору потребно посебно факултетско образовање, у реалности то није случај. Око 70% програмера (најплаћенијих ИТ стручњака) у свијету нема завршен факултет из сродних области. За рад у ИТ-ју најважнија су практична знања, а њих може да стекне свако, без обзира на претходно искуство.

 

 

Будући ИТ стручњаци на ИТАцадемy могу изабрати неки од 6 најзначајнијих програма школовања. У зависности од тога која их ИТ област највише интересује и привлачи, полазници могу одабрати: програмирање, администрацију мрежа, дизајн, ИТ пословање, 3Д дизајн и ЦАД или пак развој мобилних апликација. Шта год да изаберете, нећете погријешити, јер свако од ових занимања гарантује одличан посао и висока примања – од самог старта.

 

Међународни цертификати гаранција знања и сигурне будућности

 

ИТАцадемy је једина установа у нашој земљи која посједује сва овлашћења Цамбридге одјељења за међународне испите и три водеће свјетске ИТ компаније за обучавање полазника по напредном програму за рачунарске технологије.

 

Microsoft, Гоогле, Зенд, Аутодеск, Орацле, Адобе, Цисцо и Цамбридге само су неки од бројних цертификата које можете бесплатно добити након школовања на ИТАцадемy. Они ће представљати гаранцију знања и биће сигурна карта за ваше успјешно ИТ путовање.

 

Уколико се одлучите за школовање на ИТАцадемy, бирате и начин похађања наставе (традиционално или онлине), а током програма на располагању вам је и више од 500 рачунара у најмодернијим учионицама, дизајнираним по стандарду Цамбридге универзитета. Ако волите да имате већу слободу при учењу или вам због других обавеза није практично да долазите на наставу, сва профитабилна знања и вјештине, али и дипломе, можете стећи учењем преко интернета – из било ког града, било које земље, помоћу јединственог ИТАцадемy Дистанце Леарнинг Сyстема, који је развијан више од 20 година.

 

Овог љета промијените свој живот из коријена!

 

Ако се одлучите да наредних годину дана инвестирате у школовање на ИТАцадемy, већ сљедећег љета ћете радити на својим првим правим пројектима и уживати у плодовима свог рада, с обзиром на то да многи полазници ИТАцадемy почињу да зарађују већ током школовања.

 

Зато немојте пропустити ову јединствену Ласт минуте понуду! Овог љета започните своје најважније путовање и закорачите ка сигурној будућности одлично плаћеног ИТ стручњака.

 

Пожурите, број слободних мјеста је ограничен!

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.