НЕКТАР ОК ФЕСТ 2019: Уживање у филмским пројекцијама ОК цинема зоне

Успјешна сарадња између Нектар ОК Феста и Операције кино која траје већ пуних пет година, наставља се и ове године. Посјетиоци на Тјентишту биће у прилици да уживају у филмским пројекцијама у оквиру ОК Цинема зоне на отвореном.

BUKA portal / 10. јун 2019

 

Операција кино, пројекат Обале Арт Центра у сарадњи са Сарајево Филм Фестивалом током године, посјећује градове Босне и Херцеговине, промовишући најновија свјетска и европска филмска остварења, те публици широм државе доноси дио програма и атмосфере Сарајево Филм Фестивала.

Екипа Операције кино овог пута одабрала је двије филмске пројекције које ће 12. и 13. јула бити приказане на  великом филмском платну од 21:00 у ОК Цинема зони која је лоцирана испред Хотела „Младост“. 

Ријеч је о филмовима:
Петак /12.07./ - Цолд Wар
Субота /13.07./ - Бирдс оф Пассаге

Уз одличну музику, те адреналински доживаљај НП Сутјеска, програм ОК цинема зоне употпуњује садржаје фестивала, те љубитељима седме умјетности пружа јединствен доживљај кина на отвореном, под звјезданим небом на Тјентишту.
 
Уколико још увијек нисте осигурали своје мјесто на овогодишњем Нектар ОК Фесту, још увијек није касно да то учините. Све информације о доступним пакетима потражите на www.окфест.нет/#боокинг.

Нектар ОК Фест прате, пријатељ фестивала – компанија м:тел и Аддико банка, банка партнер фестивала.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.