НЕКТАР ОК ФЕСТ КАРАВАН СТИЖЕ У ПРИЈЕДОР

Нектар ОК Фест караван данас стиже у Приједор.

BUKA portal / 24. децембар 2020

 

 На седмој по реду станици каравана, организатори су и овога пута припремили занимљив програм, који ће посјетиоцима представити квалитетне садржаје, за које смо у већем дијелу ове године били ускраћени усљед посљедица пандемије корона вируса. Догађај се у Приједору реализује у сарадњи са Позориштем Приједор.  

Према програму, данас 24. децембра у 19:00 очекује нас отварање изложбе „ОК Фест ретроспектива“, аутора Ведрана Шевчука и Марка Риситића. У 20:00 биће одржан концерт Цомбине Qуартета, музичког састава који његује јазз музику, са жељом да помире традиционално и модерно, а да у томе пронађу свој стил и правац.

Сутрадан у петак, 25. децембар од 18:00 на програму су пројекције филмова: „Туста“, режисера Андреја Коровљева који доноси причу о фронтмену бенда КУД Идијоти, легендарном Бранку Чрнац Тусти и „Небеска тема – прича о Влади Дивљану“ , режисера Младена Матичевића који је на репертоару од 20:00.

Биће ово прилика да и публици у Приједору донесемо дашак Тјентишта, и пренесемо дио фестивалске атмосфере кроз програм који их очекује.

Улаз за све догађаје је бесплатан, број мјеста је ограничен, а улазнице се могу преузети у Позоришту Приједору. И овога пута програм се реализује у складу са свим епидемиолошким мјерама које су на снази.

Нектар ОК Фест караван на путу кроз БиХ прате пријатељи догађаја Сарајевски кисељак и вода Сара.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.