Нестао двадесетшестогодишњак из Бањалуке

Полицијски службеници Полицијске управе Бања Лука предузимају све потребне мјере и радње, у циљу проналаска Дарке Коларевића, који се 10.08.2019. године удаљио из породичне куће, у улици Змај Огњена Вука, у Бањалуци, након чега му се губи сваки траг

BUKA portal / 12. август 2019

 

Наиме, полицијској управи Бања Лука, 11.08.2019. године, око 08.00 часова, пријављено је да се Дарко Коларевић, рођен 11.12.1993. године, у Градишци, настањен у Бања Луци, дана 10.08.2019. године, око 17.00 часова удаљио из породичне куће из улице Змај Огњена Вука у непознатом правцу.

Нестало лице је висине око 205 цм, мршавије грађе, смеђих очију и смеђе кратке косе. Приликом одласка од куће на себи је имао бијелу мајицу кратких рукава, плави шортс и плаве папуче са натписом „ФИЛА“.

Одмах по запримљеној пријави, полицијски службеници су започели потрагу са циљем проналаска несталог лица, а о наведеном обавјештен је и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука.

Полицијска управа Бања Лука апелује свим грађанима да уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатан број телефона „122“.

Са свим радњама у складу са Упутством о потражној дјелатности, полицијски службеници ће наставити док се лице не пронађе.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.