Невјероватан и прекрасан натпис испред печењаре у Градишци: "Ако сте гладни, а немате чиме платити, нема везе, само дођите"

Јануар је увијек вријеме када се у многим кућанствима осјећа беспарица, а на жалост све је више оних којима се сијечањ протегне кроз читаву годину. Значајан дио становништва регије живи на рубу сиромаштва и много је оних који си сваког дана не могу приуштити чак ни најосновније - топао оброк.

100posto.hr / 15. јануар 2018

У вријеме када смо свједоци бесрамне утрке за профитом, у Градишци  у Босни и Херцеговини, на самој граници с Хрватском,забиљежена је управо невјеројатна геста власника једне печењаре, који је схватио да "није у шолдима све". 

Испред печењаре Бијела лађа која послује у склопу тржнице извјешен је тако натпис који гладне позива да се дођу бесплатно нахранити ако немају новца. 

 

Facebook

Фацебоок

"Ако сте гладни, а нисте у могућности платити, код нас увијек можете добити неки топао оброк. Платит ћете кад будете могли или никад. Нитко не заслужује да буде гладан. Бог вас благословио", стоји на натпису Бијеле лађе. 

Фотографија натписа појавила се и на друштвеним мрежама, а корисници хвале хуману гесту власника. 

 

100посто.хр

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.