“Није му било лако све ово време…”:Српском кошаркашу умрла мајка, али он остаје уз репрезентацију

Кошаркашки репрезентативац Србије Василије Мицић суочио се са породичном трагедијом. Преминула му је мајка, после дуге и тешке болести.

BUKA portal / 09. септембар 2019

Fiba

Та вест је дубоко потресла читаву делегацију Србије у Кини, објаснио је селектор Ђорђевић и открио да ће Мицић остати са репрезентацијом, преноси Мондо спорт.

“Моја прва мисао иде према Васи и његовој породици. Чули сте да му је нажалост умрла мајка, упућујем моје саучешће и јавно. Није му лако, није му било лако све ово време, од почетка припрема”, рекао је Ђорђевић и додао да о томе раније нико није говорио али да Мицићу треба одати признање што је уз тим све време.

МОНДО Спорт@Мондо_Спорт

 · 

Селектор Ђорђевић о Васи Мицићу:

"Моја прва мисао иде према Васи и његовој породици. Чули сте да му је нажалост умрла мајка, упућујем моје саучешће и јавно. Није му лако, није му било лако све ово време, од почетка припрема." 1/2

МОНДО Спорт@Мондо_Спорт

Ђорђевић: "Сад први пут о томе причамо, али он је пролазио кроз тежак период и свака му част што је овде. Одлучио је да буде са нама против Аргентине и да одигра, то је велика ствар." 2/2

Пуна подршка нашем репрезентативцу!

37

Тwиттер Адс инфо анд привацy

Сее МОНДО Спорт'с отхер Тwеетс

Селектор је објаснио и да је та ситуација утицала на читав тим, али да се сви труде да помогну саиграчу.

“Није лако никоме. Сви смо уз њега, поготово саиграчи покушавају да му дају подршку. То је једноставно ствар која се десила. Не знам шта друго да кажем. Њему је сигурно јако тешко, али показао је величину, храброст. Свака му част”, закључио је Ђорђевић.

Недељник


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.