Нина Бадриц и Ђурологија на Кастелу у септембру!

Резервишите ове датуме

BUKA portal / 19. август 2019

 

Бројне успјехе који су се заредали протеклих мјесеци Нина Бадрић одлучила је да прослави на јединственом концерту - спектаклу у Бања Луци 13. септембра на тврдјави Кастел. Наиме, њени нови синглови "Рекао си" и "Волим те, волим" руше све рекорде слушаности, а бројни љетни концерти редом су распродани. Тако ће долазак у Бањалуку бити врхунац успјешне љетне турнеје.

За Нину је посебна била прошла година у којој  је “помела" топ листе у регији са пјесмом "Рекао си" . Након те усљедила је њена ауторска пјесма "Волим те, волим" која је овог љета освојила срца обожавалаца и критике и тренутно се налази на врху свих топ листа. Једна од највећих дива ових простора освојила је и бројне награде, а међу њима и ону за пјесму године за хит "Рекао си", те је проглашена пјевачицом године по избору неколико медија сиром регије.

Много је разлога за друзење са Нином на Кастелу, 13. септембра ове године, са поцетком у 20:30, а након вецери романтицних пјесама, слиједи веце хумора и то одмах 14. септембра, такодје са поцетком у 20:30, када на Кастелу гостује Бранко Дјуриц Дјуро са својом ауторском представом “Дјурологија”. Оборио је све рекорде гледаности у свијету театра и станд-упа у нашој регији, представа је до сада играна 250 пута, са преко 200 000 посјетилаца, али јос не престаје одушевљење публике.

Све који још нису погледали ову култну представу, али и "понављаче" који долазе поновно да узивају, Бранко Ђурић Ђуро позива по нову дозу смијеха, овога пута уз Ђурине пријатеље госте.

Улазнице за оба догадјаја су у продаји у систему купикарту.ба и на платоу испред Боске.
 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.