Нова пјесма и спот Аммаре Мистрић „Споји ријечи“ (ВИДЕО)

Нова пјесма и спот Аммаре Мистрић „Споји ријечи“ као подсјетник свима да изговоре двије чаробне ријечи које славе живот

BUKA portal / 10. март 2020

 

Бх. кантауторица из Сарајева, Аммара Мистрић, снимила је нову пјесму и спот под називом „Споји ријечи“.

„Пјесма говори о љубави, а порука је уствари више подршка свима да изговоре и споје двије чаробне ријечи 'волим те' када год то и осјете. Рећи 'волим те' значи само сопствену побједу, а никада пораз, јер љубав је оно што нас покреће, тјера на плес и слави живот“, закључила је Аммара.

Она сматра да јој је и недостајала једна функ пјесма, која ће се наћи на албуму првијенцу, поред других снимљених попут „У срце“, „Врата снова“, „Пуштам те“ и других.

 „Желим да публика путује са мном кроз мој рад, због чега сам их 'повела' на предивни Пељешац. Спот је сниман у веселим бојама и могу рећи да представља ново, сретније поглавље у мом животу. Модна креаторица Белма Твицо и њене креације дале су савршену тачку на цијели визуал. Мала али вриједна екипа професионалаца учинила је да се ова прича исприча до краја“, закључила је Аммара.

Режију и  камеру потписује Адмир Швракић, монтажу Елведин Зорлак, извршни продуцент Никола Благојевић, греен кеy је сниман у студију "Спекроом" Сарајево, стилистица је Белма Твицо- Стамбол, а за шминку и фризуру је био задужен Ади Хасић.

Аудио за „Споји ријечи“ је продуцирао Стефан Ковачевић, аудио је сниман у Крагујевцу у Блацксмитх студију, док је видео за спот сниман на Пељешцу и у Сарајеву.

Златни спонзор спота је Еxпресс Оне - Брза пошта број 1, а пријатељи спота су Вива намјештај, Авлија Ландсцапе студио.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.