Нова сезона у РМЦ Бања Лука Руннинг школи трчања

Пријали су вам празници и богате трпезе, али се подвукао који килограм вишка којег бисте се жељели ријешити? Боравак у затвореном простору ради сте замијенити свјежим ваздухом уз пријатно друштво?

BUKA portal / 14. јануар 2020

 

Право је вријеме је да се покренете, јер РМЦ Бања Лука Руннинг ускоро уписује нове полазнике у школу трчања!

Добродошли су апсолутни почетници жељни рекреације, који желе да се опробају у трчању и посвете се здравом начину живота, али и напредни рекреативци којима је потребно даље усавршавање уз неопходну асистенцију стручних тренера. Према потребама и тренутним нивоима спремности полазника креирају се посебни програми који комбинују различите вјежбе, а дио програма се односи на комбинацију тренинга и правилне исхране за оне којима је циљ скидање вишка килограма.

Упис у школу биће отворен од 13. до 31. јануара, а програм почиње 1. фебруара. Тренинзи ће се одржавати три до четири пута седмично у парку Младен Стојановић и на Градском стадиону. Чланство у школи трчања осим тренинга доноси додатне бенефите, као што су попусти за одређене теретане, фитнес центре и спортску опрему, те приступ едукативним семинарима  о прехрани и правилном трчања без повреда.

За иницијативу о покретању школе трчања заслужна је успјешна сарадња представника Атлетског клуба Бања Лука и Рун&Море Цоммунитy тима, који су реализовали највеће тркачке догађаје код нас. Искусни тим Рун&Море Цоммунитy организатор је и „Рун&Море Wеекенда“ - најмасовнијег спортско-забавног фестивала у Бањалуци,  који ће и овог прољећа, на улице града, измамити неколико хиљада тркача, навијача и посјетилаца музичког програма.
3. „Рун&Море Wеекенд“ фестивал одржаће се од 10. до 12. априла 2020. године а садржај је сљедећи: полумаратон (21К), 10К трка, 5К Теам Рун  - трка намијењена компанијским тимовима и онима који воле екипно трчање, Цолор Фун Рун - трка задовољства са бојама, Сцхоол Рун - трка намијењена основцима и средњошколцима и Бамбини маратон - трка за дјецу узраста од 2 до 6 година. Поред тркачког програма, у оквиру два фестивалска дана, организатори припремају и ЕДУ Цоацхинг Форум - стручни форум за унапређење тренерског рада у рекреативним спортовима, а фестивал ће почети отварањем сајма спорта „Еxпо“, на ком ће се представити произвођачи спортске опреме, спортски и рекреативни клубови али и организатори партнерских трка и осталих спортских манифестација, како из БИХ, тако и из региона. 

Партy тиме фестивала донијеће овог прољећа Бањалуци и гостима града добре вибрације: многобројне журке на отвореном за све посјетиоце и тркаче, Фресх Wаве Нигхт на тврђави Кастел и наступ Абба Реал Трибуте бенда, који ће на тврђави Кастел извести хитове једног од најпознатијих свјетских бендова икада.  3. „Рун&Море Wеекенд“ фестивал идеална је прилика да прољеће дочекате у форми, добром друштву и да посјетите Бањалуку.

Нека ваш први корак у припреми за трчање на бањалучкој стази буде пријава за трку. Искористите ране пријаве по најнижим цијенама које су отворене до 15.01.2020. године. Детаљне информације пронађите на официјелној web страници организатора хттпс://рмцбањалукамаратхон.цом/.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.