"Нови власник добио благо само да гледа, али не и да пипа": Зоран Кесић о будућности емисије "24 минута"

"Пошто је у куповини Коперникуса од стране Телекома, па потом и продаји Прве и О2, како је јавност обавештена, искључиво у питању бизнис и профит, онда ваља гледати само бројке"

BUKA portal / 06. децембар 2018

Аутор и водитељ емисије "24 минута" Зоран Кесић рекао је у изјави за дневни лист Данас да разуме забринутост грађана, пошто су ТВ О2 на којој се емитује та емисија, као и ТВ Прва, добиле новог власника, али да мора да их умири и обавести да је, баш захваљујући њима, емисија безбедна.

"Пошто је у куповини Коперникуса од стране Телекома, па потом и продаји Прве и О2, како је јавност обавештена, искључиво у питању бизнис и профит, онда ваља гледати само бројке. Грађани су учинли да бројке наше емисије буду брже, јаче и боље од бројки много скупљих емисија на много гледанијим телевизијама од наше. Ми смо просто речено феномен", рекао је Кесић.

Он је додао и да је "24 минута" убедљиво најгледанија емисија на О2 и да нови власник може само да буде срећан што је добио такво благо.

"Благо њему! Наравно, кад кажем 'добио благо' подразумевам добио само да га гледа. Не сме да се пипа. Што би деца рекла - може, ал' само из моје руке. А пред нама је обавеза да се не уљујкујемо високим рејтинзима и љубављу гледалаца, већ и да се пред новим власником изнова докажемо још бољом, оштријом, директнијом и смешнијом сатиричном критиком политике и друштва. И зато ћем у наредном периоду уложити максимум снаге у заје.авање свега онога што заслужује да буде заје.авано", нагласио је Кесић и додао да се припрема да "развали и ову епизоду у суботу".


Бука препорука

Регион

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.