Објављен филозофски водич "А шта то значи – мислити"

Водич под називом " А шта то значи мислити/Кратки водич за све љубитеље мудрости", ауторке Ане Галић, објављен је 2019. године као прво издање.

BUKA portal / 01. новембар 2019

Foto: Ilustracija

 

Издавач је Удружење за промовисање културе и мишљења Софиа, Бања Лука. Рецензију су урадили др Предраг Крстић, са Института за филозофију и друштвену теорију Универзитета у Београду и проф.др Миодраг Живановић, лектуру Тривун Калаба, ма, а техничку припрему Мирослав Галић.

Краћа биографија ауторке:

Ана Галић је дипломирана професорица филозофије и социологије, тренутно на завршетку магистарских студија из филозофије. Бави се филозофијом, преводилаштвом и издаваштвом. Живи и ради у Бањој Луци.

Да бисте дошли до свог примјерка прије промоције, по цијени од 13,50 КМ, обратите се на е-маил адресу издавача: удрузењесофиа@гмаил.цом, или се обратите лично, самој ауторки, путем е-маил адресе на: ана.галиц.бл@гмаил.цом.

Из Увода:

“Крећемо на путовање како бисмо стекли појам о мишљењу самом, али и оно много важније – да заиста почнемо мислити. Овај водич намијењен је средњошколцима, студентима филозофије, али и свим писцима и мислиоцима који се прије или касније запитају о смислу свога постојања, о постојању Бога, о томе због чега смо дошли у свијет, која је наша сврха и гдје идемо послије смрти.”

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.