Објављени хеадлинери МООНДАНЦЕ фестивала 2021 ЛТД

Моонданце Фестивал 2021 Лтд објавио хеадлинере за осмо издање које укључјује чак 5 догађаја!

BUKA portal / 09. април 2021

 

Осим двије главне вечери 30. и 31. 7. ове године у трогирској кули Камерленго, екипа иза Моонданце Фестивала припремила је Wарм Уп, Пирате Боат, као и службени Афтер Партy.

Хеадлинери овогодишњег издања

Ако је некад и била тајна, веза између Моонданцеа и Берлина је данас све осим тога. Моонданце, водећи и награђивани регионални ундергроунд тецхно фестивал, и Берлин, главни град тецхно музике, одавно се јавно воле.
Сарадња с најзначајнијом институцијом тецхна, клубом Тресор, почела је још 2016. када је екипа Моонданце Фестивала организовала прво Тресор гостовање у Хрватској поводом 25 година клуба. Сљедећа година донијела је Тресор на Моонданце што траје и данас. Овогодишње издање доноси чак 5 берлинских хеадлинера од којих троје представљају боје Тресора.

ЦYРК - ливе (Берлин)  // Хандмаде (Тресор / Саме Битцхес/ Берлин)  // Мадалба (Тресор / Берлин)  // Пасцал Хетзел (Берлин)  // Тхе Аналогуе Цопс - ливе (Тресор / Берлин)

ЦYРК пројекат иза којег стоје Саммy Гооссенс и Пасцал Хетзел је по многим релевантним магазинима, одличним издањима на престижним етикетама, као и вансеријским ливе наступима, један од тренутно најзанимљивијих елецтро/тецхно дуа, не само у Берлину, већ и много шире. Елецтро и брокен тецхно издањима помјерају границе препорођеног жанра на чијем врху тренутно стоје. Ово ће бити њихов премијерни наступ у Хрватској и региону.                                                                                                                                                                     

ХАНДМАДЕ Још од 2009. године он је резидент клуба Тресор, али и још једне култне берлинске вечери - “Саме Битцхес”. Овога заљубљеника у црну пластику којој је до данас остао вјеран можемо без икакве сумње ставити у рубрику Тхе Арт оф ДЈинг. Његов јединствен и софистициран приступ миксању и спајању различитости у смислену цјелину, надалеко је препознат и никога не оставља равнодушним. Па тако ни Моонданце публику која га је већ три пута наградила громогласним одобравањем. Веселимо се новом наступу. 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.