Од Манауса до европских Маховљана!

Преузми контролу и уживај!!!

PR / 22. април 2019

Бањалучки аеродроме је имао значај и раније, од повезаности са Београдом, преко царго летова до краткорочних екскурзија са Цирихом и другим дестинацијама, али до 31.октобра 2018.године и слијетања првог РyанАир авиона све је то изгледало као Манаус који очекује слијетање Пипер-а Мр. Но-а. 

Данас се по први пут осјети потенцијал да се уз аеродром може развијати понуда услужних дјелатности на подручју Бањалуке и регије. Свједоци смо отварања нових хостела и рент а цар агенција у граду, реанимације туристичког потенцијала и покретању успаване креативности.

Цонтрол рент а цар и они који стоје иза овог имена, прошли су и дијелили задњих 15 година све фазе развоја и стагнације аеродрома и привреде око бањалучког аеродрома у Маховљанима. Радећи за двије велике свјетске франшизе на својој кожи осјетили су лимите бављења овим послом у граду који нема функционалан аеродром. Искористили су тај недостатак да људима у Бањалуци понуде рент а цар услуге на један потпуно другачији и више персонализован начин. Потпуну посвећеност клијенту и његовим потребама, развили су као нешто сто ће надокнадити чињеницу  да је најближи аеродром био на више од 2 сата вожње од Бањалуке. Све то поскупљивало је саму услугу најма возила, а рент а цар агенцијама стварало додатни трошак. 

Недостатак функционалног аеродрома обесмислило је и сарадњу између АВИС-а и Цонтрол рент а цар-а, који је годину дана био дио те велике франшизе. Након тога, окрећу се стварању препознатљивог и јаког домаћег бренда. Након првог РyанАир-овог авиона који је слетио на бањалучки аеродром екипа из Цонтрол рент а цар-а, а и град Бањалука могу бити поносни на оно што су створили.  Бављење рент а цар услугом у Бањалуци попримило је сасвим нову и напокон очекивану димензију, а Цонтрол рент а цар поносно представља Бањалуку на најбољи могући начин. Одмах по успостављању летова, остварена је сарадња са РyанАир-овим сервисом за изнајмљивање возила и Цонтрол је нашао своје мјесто међу великим свјетским рент а цар франшизама које нуде своје услуге тамо. Наставили су испуњавати своје планове и данас се већ могу похвалити најбољом оцјеном од стране корисника рент а цар услуга путем Рyан Аир сервиса за изнајмљивање возила. 

У будућности очекују још више летова на аеродрому, спремно дочекују нове изазове и заједно са колегама из других рент а цар кућа трудиће се и даље да својим радом и услугом представе свој град и државу на најбољи могући начин. 

Бања лука, регија и цијела Босна и Херцеговина имају шта да понуде данашњим туристима и надамо се да ћемо потенцијале ове земље напокон искористти на најбољи могући начин. У сарадњи са својим партнерима, Цонтрол рент а цар је покренуо пројекат који ће потенцијалним туристима пружити увид у љепоте наше земље,  и могућности путовања, одмора и забаве након слијетања у нашу земљу. 

Преузми контролу и уживај!!!
 

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.