Од ове године бесконтактно плаћање на Нектар ОК Фесту

Од ове године Нектар ОК Фест уводи и једну новину, а ријеч је о бесконтактном плаћању и куповини унутар фестивалске зоне на Тјентишту, као и унутар самог ОК кампа.

BUKA portal / 08. јул 2019

То значи да ће се сва плаћања, осим куповине улазница за програм на Јäгермеистер маин стаге-у и самих ОК камп пакета (камп + улазница) који се буду куповали на лицу мјеста, прије улаза у фестивалску зону, обављати фестивалском картицом.

 

Партнер у реализацији бесконтактног плаћања, које ће по први пут бити примјењено на Нектар ОК Фесту, је Аддико банка, банка партнер фестивала.

 

На овај начин публика ће мање времена да проводи у чекању на продајним мјестима унутар фестивалске зоне, а много више да ужива у дружењу, проводу и свиркама омиљених бендова.

 

Допуна фестивалских картица биће могућа на ТОП-УП локацијама које ће бити јасно обиљежене унутар фестивалске зоне и у самом ОК кампу. Допуна средстава на саму картицу могућа је у готовини, управо на овим мјестима. Провјера стања на картици могућа је на свим продајним мјестима, а поврат средстава врши се на ТОП-УП локацијама гдје се преузима картица и врши допуна исте. На фестивалску картицу се приликом прве допуне плаћа кауција у висини од 5 КМ, али овај износ се враћа при поврату средстава и приликом враћања саме картице.

 

На Тјентишту ћемо 12/13/14 јула уживати у новинама, доброј забави, филмским пројекцијама, промоцијама књига, те одличним свиркама врхунских свјетских и регионалних бендова: Франз Фердинанд; Дубиоза колектив; Неле Карајлић; Бркови; Гоблини; Едо Маајка; Хелем нејсе; Партибрејкерс; Пипс, Цхипс & Видеоцлипс; М.О.Р.Т., Исказ; Бјесови; Ђорђе Миљеновић; Војко В; Лет 3; Нипплепеопле; Севдахбабy; Урош Ђурић; Младен Томић; Небс Јацк; Спаце Мотион.

 

У понуди је још увијек актуелан пакет ОК камп (камп + улазница) који се по цијени од 35,00 КМ може купити до 09.07. Фестивалски камп као и сваке године отвара се дан раније и то 11.07. од 12:00. Пакет за боравак у кампу и присуство свим концертима доступан ће бити и на самом фестивалу на рецепцији ОК кампа по цијени од 40,00 КМ.

 

Нектар ОК Фест прате, пријатељ фестивала – компанија м:тел и Аддико банка, банка партнер фестивала.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.