Одборник Саша Лазић напустио сједницу колегијума: "Изашао сам јер не могу више да слушам..."

Управо

BUKA / 08. април 2021

 

Одборник Народног покрета "Бањалука зове" Саша Лазић напустио сједницу колегијума која се данас одржава у Градској управи Бањалука.

"Није ми намјера да излазим са ексклузивом", рекао је Лазић, " али ванредна сједница о буджету ће бити у четвртак". Жеља му је, нагласио је, да изрази своје импресије поводом бесконачних састанака и расправа о усвајању и неусвајању разних приједлога, као конструктивних, тако и неконструктивних.

"Не могу више, изашао сам из ове просторије, јер не могу више да слушам. Ја сам прије 4 године ударао по бившем градоначелникиу, опозиционо дјеловао, али нисам од првог дана ишао да рушим градоначелника, да рушим буджет, да рушим власт и градоначелника. Покушавао сам да будем конструктиван, имао сам убједљиво највише питања, приједлога, дискусија, не причам то да се хвалим, причам о врстама приступа. Ово је чиста политика, они су овдје дошли да наметну нешто своје, ово је разбијање градског буджета", ракао је Лазић.

На сједници Колегијума Скупштине Града требало би да буде утврђен датум одржавања ванредног засједања градског парламента о буджету.

Драшко Станивуковић, градоначелник Бањалуке рекао је да је Саша Лазић поштен човјек и да нема желудац за оваква препуцавања.

"Најгоре је кад вам људи меде, а у руци имају бајонет", рекао је Станивуковић.

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.