Одржано спектакуларано издање Фресх Wаве Фестивала!!

Маин Стаге, Енергy, Массиве, Реггае и Јегермеистер ЛИВЕ бина представили су публици овогодшњег издања Нектар Фресх Wаве Фестивала више од 100 извођача у три фестивалска дана!

BUKA portal / 12. август 2019

 

На хиљаде посјетилаца 8. издања Нектар Фресх Wаве фестивала, које се одржало под називом Хеавен присутвовало је стварању историје на бањалучкој тврђави Кастел! Овогодишњи концепт фестивала публици је представио велики број извођача, а овогодишње издање фестивала наступима су обиљежили: Матадор, Пан Пот, Младен Томић, Боока Схаде, Синиша Тамамовић, Бутцх, Кранкшвестер, Сајси МЦ, Крешо Бенгалка, Роцк Симфонија и многи други!

Овогодишње издање фестивала обиљежио је и велики број страних посјетилаца из чак 30 свјетских земаља, а град Бања Лука је уцртан на фестивалску мапу свијета као неизоставан догађај на Балкану који са сваким новим издањем привлачи све већу свјетску пажњу. О овоме свједочи и велики број новинарских екипа које су акредитовање за фестивал, а слика са фестивала отпутовала је широм планете!

Спектакуларна и највећа бина која је икад кориштена на тврђави Кастел постала је у протекла три дана храм електронске музике, а с обзиром на подршку извођача и публике наставиће то да буде и у годинама које слиједе. Незабораван провод и одлична атмосфера на 5 фестивалских бина и исто толико фестивалских зона најбоља је оцјена квалитета фестивала и велики вјетар у леђа организаторима, који обећавају још бољи програм и још више извођача за наредно издање Фресх Wаве Фестивала!

Хвала свима који су на било који начин подржали фестивал, велику захвалност дугујемо и извођачима који се у протекла три дана нису штедјели, хвала нашим пријатељима, покровитељима и спонзорима а највеће хвала иде фантастичној публици фестивала!

Видимо се у августу 2020.године, а до тада пратите нас и све детаље о фестивалу пронађите на  www.фресхwавефестивал.цом

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.