Огласила се и Нина Радуловић

Бивша Лечићева супруга се огласила

BUKA portal / 10. април 2021

Након нових оптужби за силовање на рачун глумца Бранислава Лечића, јавност је узнемирена, а његов ПР тим наводи да ни самом глумцу није баш добро, али увијек се треба сјетити да је тешко и његовој породици.

До водитељке Нине Радуловић, бивше Лечићеве супруге, медији покушавају да дођу већ неко вријеме за било какав коментар, али то није имало успјеха. Она се сада први пут огласила и дала је свој коментар за магазин Сторy.

"Можемо ми да се чујемо, али ако је повод за наш разговор моје излажење у јавност поводом случаја који се недавно догодио, одмах да вам кажем да ја нисам, нити ћу говорити о томе јавно. Медији су већ нанели велику штету мојој породици, тако да не могу свесно да будем медијум за иживљавање. Хвала вам на разумевању", поручила је Нина, уз договор да за даље коментаре сачекамо да прође читава бура.

Када је крајем марта објављена исповест Данијеле Штајнфелд, Нина је нестала из јавног живота, а касније је објављено да се повукла у бању где се опорављала од операције дискус херније. Нина је са Браниславом Лечићем била у браку од 2010. до 2016. године, управо у периоду када Штајнфелдова тврди да је доживела силовање, а сина Лава бивши пар добио је 2011. године.

Глумица Мерима Исаковић је прије неколико дана такође оптужила глумца да ју је силовао.

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.