ОК Суммер стаге доноси најбоље дневне забаве на Тјентишту

И ове године загријавање за одличан фестивалски дневни и вечерњи програм, на шестом по реду Нектар ОК Фесту, започињемо крај највећег базена на Балкану.

BUKA portal / 18. април 2019

 

Термин од поднева до 16:00, током три фестивалска дана 12/13/14 јула, резервисан је за одличне дневне забаве на ОК Суммер стаге-у за које ће се побринути: Младен Томић /петак, 12.07./; Небс Јацк /субота, 13.07./ и Спаце Мотион /недеља, 14.07./. Овај тројац задужен је за одличну атмосферу, на једној од омиљених локација ОК кампера, који одмор од љетних врућина и узавреле фестивалске атмосфере траже у хладу базена на Тјентишту, прикупљајући енергију и добре вибрације за програм који их у наставку дана очекује на Сенсатион ОК стаге-у у ОК кампу; Јäгермеистер маин стаге-у и на афтер партијима.

Програм ОК Суммер стаге-а и ове године додатно ће употпунити садржаје Нектар ОК Феста, који ће и овога пута свима онима који се одлуче да нам се придруже на Тјентишту приуштити 72 сата непрекидне забаве и јединствено искуство фестивалског провода.  

Уз врхунска имена иностране, регионалне и домаће музичке сцене, на три фестивалска стаге-а, као и адреналински доживљај који доноси рафтинг на Тари и планинарске шетње кроз НП Сутјеска, провод на Тјентишту је загарантован.

Нектар ОК Фест прате пријетељ фестивала – компанија м:тел и Аддико банка, банка партнер фестивала.

Уколико још нисте осигурали ваш боравак  на Тјентишту 12/13/14 јула, право је вријеме за то. Врата ОК кампа отврорена су за све љубитеље природе, дружења и одличне забаве.

У понуди су пакети
Пакет ИИИ / камп + улазница + превоз/ - 70,00 КМ
ОК камп / камп + улазница/ - 35,00 КМ

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.