Онлине репертоар Народног позоришта РС и Градског позоришта Јазавац

Уживајте у представама из своје куће

BUKA/M.I.D. / 22. март 2020

Foto: BUKA

 

Народно позориште Републике Српске, поводом прекида играња представа пред публиком због ванредне ситуације проузроковане ширењем вируса корона, најављује онлајн приказивање својих представа преко званичног Јутјуб канала Позоришта, са линковима који ће бити постављени на званичну Фејсбук страницу и Твитер налог Позоришта.

"Представе ће бити активне седам дана, како би се омогућило свим заинтересованима да их погледају, након чега ће бити уклоњене. Како бисмо вам боравак код куће учинили што пријатнијим и овај прекид позоришног живота што краћим, за почетак смо одлучили да вам у току наредне недјеље прикажемо три снимка наших представа", рекли су из НП РС.

Датуми приказивања:

Понедјељак 23. март са почетком у 20.00 часова „Радничка хроника“.

Сриједа 25. март са почетком у 20.00 часова „Зоолошка прича“.

Петак 27. март са почетком у 20.00 часова „Четрнаеста“.

И Градско позориште Јазавац објављује видео репертоар за март и април 2020.

"Улаз на представе је слободан ако их гледате у својој кући и не мрдате из ње! Снимци представа ће бити објављени на YоуТубе каналу Градског позоришта Јазавац, а линкови ће бити објављени на званичним Фацебоок и Тwиттер налозима нашег позоришта. Сви снимци биће доступни седам дана од дана објављивања.Напомињемо да квалитет снимака није технички савршен. Понекад је баш далеко од савршеног. Хвала на разумијевању! Останите код куће и чувајте једни друге", поручују из Јазвца.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.