Орацле Цлоуд Даy – технологија у служби успјешног пословања

Један од водећих свјетских произвођача пословног софтвера и хардвера, Орацле, 24. априла 2019. године у сарајевском хотелу Хиллс одржат ће традиционалну годишњу конференцију намијењену домаћој пословној и ИЦТ заједници.

PR / 24. април 2019

 

Под називом Орацле Цлоуд Даy, конференција ће и ове године окупити индустријске и пословне лидере, али и технолошке експерте који ће окупљенима пренијети своје спознаје о новим технолошким приступима који организацијама могу омогућити реализацију пословне визије, постизање резултата, успјешно савладавање изазова и могућност умрежавања. Евент се реализује у сарадњи са партнерима евента: ПЛАТИНУМ ПАРТНЕР: БС Телецом Солутионс, ГОЛД ПАРТНЕРИ: Нет, Инфо Студио и Цомбис те СИЛВЕР ПАРТНЕР: QСС

Уз презентације кључних говорника попут Героме Де Геа, директора за Цлоуд Бусинесс Девелопмент за ЕМЕА регију, те  Едина Мехића, једног од водећих подузетника и инвеститора у БиХ, догађај је осмишљен како би се судионицима омогућио увид у најбоље праксе, те успјешне студије случаја.

И ове године смо припремили мноштво занимљивих тема и додатно обогатили конференцију. Учесници конференције ће моћи упознати прву аутономну базу података на тржишту, што је у самом фокусу конференције, те сазнати како унутар 25 минута могу једноставно визуализирати своје податке и погледати примјер кориштења ове технологије у УНИОР-у. Такођер,  сазнат ће и како ојачати однос корисника и бренда. Додатно, конференција ће бити обогаћена презентацијама и примјерима из праксе Орацле партнера на локалном тржишту.

Сваки аспект овог догађаја осмишљен је како би вам помогао да останете на челу ваше индустрије, дајући одговоре на кључна питања и пружајући увид у најбоље примјере из праксе.

Придружите нам се на Орацле Цлоуд Даy-у и искористите прилику за повезивање с вашом будућности.

Више информација о конференцији која се ове године одржава под слоганом „Yоур Футуре Рунс он Цлоуд“, можете сазнати овдје.

Орацле Цлоуд Даy – технологија у служби успјешног пословања

О компанији Орацле

Орацле нуди свеобухватан и потпуно интегрисани сет СааС апликација за ЕРП, ХЦМ и ЦX, плус најбоља база података Платформ ас а Сервице (ПааС) и Инфраструцтуре ас а Сервице (ИааС) из податковних центара у Америци, Европи и Азији. За више информација о Орацле (НYСЕ: ОРЦЛ), посјетите орацле.цом.
Медијски покровитељи конференције
ФЕНА и КЛИX

Заштитни знакови
Орацле и Јава су регистровани заштитни знакови компаније Орацле и/или њезиних подружница. Остали називи могу бити заштитни знаци њихових власника.

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.