Ослони се на Yтонг: најбољи партнер за градњу и реновирање

Планирање градње, адаптирање куће или стана многима знају задати главобоље. У мору безброј понуда на тржишту – од материјала за градњу до мајстора, није лако донети исправну одлуку, а погрешан избор може да кошта дупло скупље!

PR / 07. мај 2019

 

Добра вест је да више не морате много да трагате, барем када је реч о избору грађевинског материјала.

Сигуран и поуздан, попут слонове снаге и мудрости, Yтонг ће одлучити за вас. Помирће ваше потребе и жеље и понудити најбоље решење у складу са вашим могућностима.

ОСЛОНИТЕ СЕ НА ВРХУНСКИ КВАЛИТЕТ ГРАДЊЕ

Yтонг је материјал који својим карактеристика може одговорити на изазове модерне и енергетски ефикасне градње. Yтонг је успео да обједини више предности у само једном блоку. Економичан и лаган, са изврсним термоизолационим својствима, намењен је брзој градњи стамбених и пословних објеката. Са Yтонг Термоблоком објекат ће бити оптимално изолован и без додатне топлотне изолације. На тај начин штедите енергију и новац, а истовремено уживате у пријатној микроклими у свако доба године. Осим тога, природан састав и немачка рецептура по којој се производи гарантују квалитет и врхунске перформансе Yтонг материјала. Нека ваш дом буде оаза мира и удобности.

 

 

ОСЛОНИТЕ СЕ НА СУПЕРИОРНУ НОСИВОСТ

Масивност и отпорност на притисак материјала су предуслов стабилности и отпорности грађевине. Ниједан други грађевински материјал не повезује високу стабилност и оптималну топлотну изолацију боље од Yтонга. Идеална комбинација одлучујућих предности проистиче из јединствене ћелијске структуре. Стабилно изграђена кућа трајно задржава своју вредност. Yтонг систем градње подразуева универзалан и масиван материјал за градњу, зато објекти грађени Yтонгом трајно чувају своју стабилност и вредност за будуће генерације.

ОСЛОНИТЕ СЕ НА ОТПОРНОСТ

Објекат грађен Yтонгом је најсигурнији објекат у случају земљотреса. Yтонг је хомоген, еластичан и чврст материјал који једнако распоређује оптерећење у свим смеровима. Захваљујући малој тежини и способности да преузме сеизмичке силе из свих смерова, Yтонг је идеалан материјал за градњу објеката са врхунским противпотресним својствима. Осим тога, као чисти минерални грађевински материал, Yтонг је негорив.

 

ОСЛОНИТЕ СЕ НА XЕЛЛА БРЕНДОВЕ

Уколико планирате изградњу или адаптацију објекта, важно је знати да Xелла у свом асортиману поседује и друге брендове на које се можете ослонити.

У случају да вам је потребна посебна заштита од буке , изаберите Силку -  калцијум силикатни блок чији је главни адут одлична звучна изолација, која произилази из велике густине ових блокова.

За све оне који једном заувек желе да реше проблем са термоизолацијом, Мулитпор минералне плоче гарантују целокупно решење у виду енергетске ефикасности и заштите од пожара. Погодне су како за спољашњу, тако и за унутрашњу примену.

Изградња објекта није једноставан процес. Потребно је проћи пуно корака од идеје до коначне реализације и добро је знати да на том путу имате нечију подршку. Зато, не пристајте на мање, ослоните се на YТОНГ!

Више о Xелла брендовима и услугама сазнајте на web страници www.yтонг.рс или нас позовите на бесплатни телефон 0800 111 112.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.