"Отишао сам у ноћни клуб...": Људи открили у којем су тренутку схватили да су стари

"Управо сам била купила нову крпу за прање пода и била сам јако узбуђена. Једва сам чекала доћи кући и користити је. Почистила сам читав стан у апсолутном блаженству."

BUKA portal / 21. септембар 2021

ЗА ПОЧЕТАК, ако сте рођени почетком деведесетих и још се нисте помирили с уласком у тридесете, упозоравамо вас - овај текст могао би вас узнемирити.

А сад кренимо. 

Дакле, екипа на Реддиту покренула је расправу о томе кад су схватили да више нису млади. Редиташи су подијелили низ ситуација након којих су схватили да су и службено остарјели, а ако се пронађете у њима... Па, битно је само да се у том случају сјетите да су године ипак само број.

"Једног су ми се дана уклијештила леђа док сам чистила пијесак за мачке. А нисам чак ни направила ништа чудно, само сам се сагнула."

"Кад се пјесма коју сам волио као тинејджер појавила на радију као 'олдие' пјесма."

 

"Управо сам била купила нову крпу за прање пода и била сам јако узбуђена. Једва сам чекала доћи кући и користити је. Почистила сам читав стан у апсолутном блаженству."

"Неки аутомобил је стајао сат времена испред моје куће, у 1 сат ујутро. Нисам знао што намјеравају, али није ми се свидјело. На крају сам покуцао на прозор и рекао: 'Ја не знам што радиш, али ради то негдје другдје.' Испоставило се да је то било само пар тинејджера, од којих један живи неколико кућа ниже."

 

"Кад сам схватио да је само то што имам 1 на почетку године рођења довољно да нетко схвати да сам довољно стар да купим алкохол. Не знам зашто, али та глупа чињеница једноставно ме погодила."

"Кад ми је једна од мојих млађих колегица почела објашњавати тко је Царди Б. Већ сам знао тко је Царди и био сам упознат с њезином глазбом. Но изгледа да сам изгледао као да ми требају те информације."

"Нека су дјеца имала забаву у згради. Чула се гласна глазба и смијех. Рекао сам си: '22 сата су, не би ли се требали разићи?' Почео сам расправљати сам са собом о томе да ћу покуцати на врата и рећи им да се утишају. Тада сам схватио да је субота навечер."

"Кад сам отишао у ноћни клуб и сви тамо су изгледали као дјеца."


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.