Отворен нови БЕКО СХОП у Бањалуци

У четвртак 23.05.2019. године, Омега д.о.о. је отворила нови ексклузивни Беко схоп у Бањалуци, који се налази у тржном центру „Меркатор“ Борик. Нови Беко схоп се простире на продајној површини од 385 м2 и запошљава 5 младих особа.

BUKA portal / 23. мај 2019


У четвртак 23.05.2019. године, Омега д.о.о. је отворила нови ексклузивни Беко схоп у Бањалуци, који се налази у тржном центру „Меркатор“ Борик. Нови Беко схоп се простире на продајној површини од 385 м2 и запошљава 5 младих особа. 

Поред богатог асортимана БЕКО кућанских уређаја, у понуди схопа налази се велики избор ГРУНДИГ лед телевизора као и Тефал, Роwента и Моулинеx апарата. У посебној понуди издвајају се КАРЦХЕР усисивачи и перачи као и понуда лаптопа и ИТ опреме.  Куповина у Беко схопу-у може се обавити путем брзих бескаматних кредита до 12 мјесеци за пензионере и запосленике фирми, а на сва готовинска плаћања компанија одобрава додатне попусте. Уз бесплатну доставу и уношење апарата у стан, гаранција од 5 година и сервисирање обезбијеђени су кроз властиту сервисну мрежу продавца. 

У знак захвалности, нови Беко схоп у Бањалуци награђује првих 100 купаца са вриједним поклонима, а у понуди је и низ других акција које је могуће пронаћи на www.омегасхоп.ба

Гаранција од 5 година, јака сервисна мрежа, поузданост, одличан дизајн и квалитет у изради те енергетска учинковитост, само су неки од разлога који су пресудни приликом одабира Беко кућанских апарата. Већ седам година Беко је најбрже растући бренд у Европи, што га је позиционирало на прво мјесто у категорији великих самостојећих кућанских уређаја. Гледано на свјетском нивоу, Беко је други највећи бренд бијеле технике, а према статистикама, у свијету се сваке двије секунде прода по један Беко уређај. Циљ бренда је константна тежња за унапређењем и развојем производа, те јачање задовољства корисника. Томе свједочи 18 фабрика широм свијета и 11 центара за истраживање и развој технологија са преко 1.000 стручњака посвећених креирању паметних рјешења која свакодневни живот чине лакшим. 

Беко је официјелни спонзор фудбалског клуба „Барцелона“. Како је најављено на званичној конференцији за новинаре на стадиону „Цамп Ноу“, Беко новим уговором постаје главни партнер и добија титулу званичног тренинг партнера ФЦ Барцелона, истовремено остајући први избор овог клуба када је ријеч о бијелој техници. Сарадња два велика бренда, вођена заједничком визијом, резултирала је и покретањем глобалне иницијативе „Једи као шампион“ која има за циљ да помогне у рјешавању проблема гојазности дјеце, истичући значај здраве исхране и бављења спортом. 
 


 

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.