Ово је стварност иза гламурозних фотки инфлуенцера на Инстаграму (ФОТО)

КИМ ТСЦХОПП је 30-годишњакиња из Швицарске која води занимљив Инстаграм профил који приказује како заправо изгледа живот Инстаграм звијезда иза камере.

BUKA portal / 10. мај 2019

Профил под називом Тхе трутх ис нот преттy, на којему показује како настају фотографије које лајка на тисуће људи, свједочи да све то није тако гламурозно када се угаси фотоапарат.

Ким је иначе професионална фотографкиња, а на идеју за овај профил дошла је још прије десет година, када је почела обрађивати фотографије својих клијената који су је тражили да им поправи недостатке у Пхотосхопу, испричала је за Даилy Маил.

Уз то је хтјела показати како и све жене на рекламама и у часописима нису гламурозне каквима се чине. "Наравно да сам знала како су све фотографије у часописима фотошопиране и та ме тема занимала још онда јер се младе дјевојке често успоређују с тим сликама, које уопће нису истините", истакнула је.

Након вала пораста броја инфлуенцера и људи који продају животни стил на Инстаграму, Ким је добила инспирацију да своју поруку преточи кроз Инстаграм профил на којем се фотографира попут инфлуенцерице, након чега фотографира стварни изглед те ситуације и спојени колаж дијели с пратитељима.

"Сви ми имамо лоше дане, масну и неуредну косу, приштиће и различите облике тијела. Друштво намеће мишљење како то није лијепо. Не дајте се манипулирати и престаните се успоређивати с лажним животима које виђате на Инстаграму", поручила је.

Индеx


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.