Ово су тренутно најпопуларније серије - баците се на посао

ИАКО више нисмо по цијеле дане затворени у кућама и становима, то није промијенило навике које су постојале и прије пандемије.

BUKA portal / 20. мај 2020

 

Наша вјечна потрага за новим серијама се наставља, а стреаминг сервиси су ту да одраде свој дио посла.

Једини проблем је што изабрати. Ако желите бити у тренду, ово су тренутно најпопуларније серије најпопуларнијег стреаминг сервиса на свијету па баците око на оно за чиме тренутно лудују претплатници Нетфлиxа.

Деад То Ме

Црна комедија о двије удовице које се, свака на свој начин, носе с губитком мужева, а то продубљује њихов однос. Но много се тога мијења једном када Јен дознаје за другу страну свог погинулог супруга и његов тајни живот.

Оутер Банкс

Пратимо скупину тинејджера и њихову мисију да открију што се догодило с оцем вође њихове групе Јохна Б.-ја, а тијеком истраге откривају и благо. Укратко, мало теен серија, мало Гоониеси.

Холлywоод

Мини-серија прослављеног Рyана Мурпхyја о скупини младих глумаца који се покушавају пробити и успјети тијеком златне ере Холлywоода. Серија се бави динамиком моћи унутар индустрије и стварима које се нису превише промијениле до данас.

Wоркин' Момс

Канадски ситцом о запосленим мамама ушао је у четврту сезону, а прошле године преселио је на Нетфлиx и с временом се претворио у хит.

Озарк

Озарк је једна од оних серија за које вам сви говоре "ово мораш погледати" и само је питање времена када ћете попустити и ући у свијет обитељи Бyрде и њихове авантуре с мексичким картелима, локалним криминалцима и мафијом.

Невер Хаве И Евер

Серија о одрастању 15-годишње Индијке која се покушава снаћи у америчкој средњој школи док истовремено жонглира с друштвеним статусом, здравственим проблемима и смрћу оца.

Руст Валлеy Ресторерс

Ако волите олдтајмере и особењаке, ово је права ствар за вас. Они су помакнути и каризматични, а посао којим се баве је рестаурација старих хрђавих аутомобила.

Греy'с Анатомy

Вјеровали или не, ова серија још увијек траје и не само то, још увијек је једна од најгледанијих серија на Нетфлиxу. Ако имате мјесеце слободног времена, вријеме је да се упустите у 363 сата ове болничке сапунице.

Тхе Ласт Кингдом

Откад је преселила на Нетфлиx, ова повијесна серија утемељена на романима Бернарда Цорнwелла доживјела је нови вал популарности, а будући да се нашла међу најпопуларнијим серијама године, ово им пресељење итекако годи.

Пуп Ацадемy

Ако имате клинце или вам баш јако треба бијег од мрачне свакодневице, Диснеyјев Пуп Ацадемy је права ствар за вас. Прича о академији за штенце и њиховој мисији да обнове нарушену везу између људи и паса апсолутни је хит и Нетфлиx ће га вјеројатно претворити у глобалну сензацију.

Индеx


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.